Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın’dan Demet Şener’e Bomba Gönderme!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Demet Şener’e Bomba Gönderme!

Boşandığı eşi İbrahim Kutluay yüzünden küs olduğu Demet Akalın’la Bebek’te bir mekânda pişti olan Demet Şener, yıllar sonra ilk kez ünlü şarkıcı hakkında konuşmuştu. Demet Akalın da bu açıklama sonrası sessiz kalmadı ve Şener için, “Ona teşekkür ederim ben de çoluklu çocuklu, işsiz güçsüz ve dul kalabilirdim” diyerek, Şener’e ağır bir göndermede bulundu.

Aslında ikisi de dosttu. Podyumların tozunu attırıyorlardı. Ta ki İbrahim Kutluay’ı tanıyana kadar. Demet Akalın -Kutluay aşkından sonra Demet Şener’in İbrahim Kutluay ile aşk yaşaması ikisinin arasını açmış ve yaşananlar sonra iki ezeli düşman olmuşlardı.  Türkiye’nin gelmiş geçmiş en meşhur ihaneti, kalp kırıklığı ve en magazinsel olayı; Demet Akalın, İbrahim Kutluay ve Demet Şener arasında yaşanmıştı. Pek çoğumuzun çocukluğuna denk gelen bu olayın yankıları ise hala sürüyor!

Pişti Oldular

Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay ile bir dönem aşk yaşayan Demet Akalın ile önceki gün aynı mekanda pişti oldu. Mekan çıkışı muhabirlerin ‘Demet hanım da içerideydi, selamlaştınız mı’ sorusuna Şener; ‘Ben Demet Akalın’ı hiç tanımıyorum, neden selam vereyim. Arkadaşım bile değil. Benim için nötr bir insan, ne tanırım ne ederim. Bu böyle bilindiği gibi değil, hayatımda hiçbir zaman ‘merhabam’ olmadı ki, şimdi ‘merhaba’ diyeyim. Eğer Demet’i görseydim hiçbir tepkim olmazdı. Ne olacak ki hepimiz küçücük bir camiada yaşıyoruz. Herkesle karşılaşabiliriz. Aradan 16 yıl geçti, bırakın artık. Hayatta daha önemli şeyler var’’ cevabını verdi.

Teşekkür Borçluyum!

Bugün gazeteciler ile karşılaşan Demet Akalın, Şener’in sözlerinin sözlerini hatırlatması üzerine ağır bir göndermede bulundu:

‘Ben kendisini görmedim. Söylenecek ne olabilir ki yani, ben sadece ona bir teşekkür borçluyum. Düşünsene ben çoluklu çocuklu dul ve işsiz güçsüz kalabilirdim, seneler sonra.’

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler