Ana SayfaÜnlülerTarkan'ın yeni hiti 'Beni çok sev' çalıntı mı? Karara şok olacaksınız!

İlgili Postlar

Tarkan’ın yeni hiti ‘Beni çok sev’ çalıntı mı? Karara şok olacaksınız!

Tarkan’ın çalıntı olduğu iddiaları ile gündeme gelen Beni Çok Sev şarkısı için karar verildi. MESAM kararını açıkladı. Tarkan ve Tarkan sevenler, karar karşısında şoke oldu. Detaylar haberimizde…

Megastar Tarkan, geçtiğimiz yıl çıkardığı Beni Çok Sev şarkısı ile müzik listelerini alt üst etmiş, müzikseverlerin kulaklarının pasını silmişti. Tarkan, son günlerde Beni Çok Sev şarkısının çalıntı olduğu iddiaları ile gündeme gelmişti. O iddialar, sonunda açıklığa kavuştu.

MESAM kararını verdi

MESAM, Tarkan’ın Beni Çok Sev isimli şarkısının, Ayşe Mine’nin seslendirdiği Ellerim Uğurlar ile aynı olduğunu onayladı.

Beni Çok Sev çalıntı çıktı

Tarkan’ın sözleri Günay Çoban’a, bestesi de Serkan İzzet Özdoğan’a ait olan eserinin, bundan 30 yıl önce Ayşe Mine’nin seslendirdiği Ellerim Uğurlar isimli parçasından çalıntı olduğu iddiasına son noktayı koyan MESAM oldu. MESAM Teknik Bilim Kurulu, her iki eserin ana temasının aynı olduğunu tespit etti. Tarafların aralarında anlaşması veya yargı yoluna başvurmaları gerektiğine karar veren kurul, kararı ile Tarkan’a şok yaşattı. Ellerim Uğurlar parçasının bestecisi Cengiz Tekin’in, dava açmaya hazırlandığı iddia ediliyor.

Tarkan’ın özür dilemesi lazım

Ayşe Mine konu hakkında bir açıklama yaparak, “Tarkan, Çınarcık’ta sahneye çıkarken ‘ablacım ablacım’ diye yanıma gelirdi. Şimdi özür dilemeye mi çekiniyor? Ben de özür beklerim. Bu şarkı bana özel yapıldı. Bestecisinden de özür dilemesi lazım. Zaten konu mahkemeye taşınıyor.” diye konuştu.

Tarkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler