Ana SayfaDizilerMüjde Ar geri döndü! Hangi dizide oynayacak?

İlgili Postlar

Müjde Ar geri döndü! Hangi dizide oynayacak?

Usta oyuncu Müjde Ar, yıllar sonra setlere geri dönüyor. Ünlü oyuncu hangi dizide rol alacak? Hangi karaktere hayat verecek? Müjde Ar’ın yeni projesi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Müjde Ar Şahsiyet dizisinde rol alacak

Türk sinema tarihinde bir zamanlar fırtınalar estiren usta oyuncu Müjde Ar, setlere geri dönmeye karar verdi. Usta oyuncu, Şahsiyet dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Puhutv’de izleyici karşısına çıkmak için gün sayan Şahsiyet dizisi, birbirinden ünlü oyuncuları, birbirinden ilginç roller ile bir araya getiriyor. Yeni internet dizisi Şahsiyet’in oyuncuları arasına Müjde Ar da katıldı.

Cansu Dere, Haluk Bilginer, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Müjde Ar ve Ayhan Kavas gibi birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı Şahsiyet dizisinin yönetmenliğini Onur Saylak yapacak, senaryosunu ise Hakan Günday kaleme alacak.

Şahsiyet dizisi ne zaman yayınlanmaya başlayacak?

Merakla beklenen yeni internet dizisi Şahsiyet için herhangi bir yayın tarihi açıklaması yapılmadı. İzleyiciler, merakla yayın tarihinin açıklanmasını bekliyor.

Müjde Ar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler