Ana SayfaÜnlülerUfak Tefek Cinayetler’in Arzu’su Tülin Özen, gözyaşları döke döke neyi izliyor?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’in Arzu’su Tülin Özen, gözyaşları döke döke neyi izliyor?

Şimdilerde Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Arzu karakteri ile karşımıza çıkan ünlü oyuncu Tülin Özen, verdiği bir röportajda hakkında bilinmeyenleri anlatırken, gözyaşları döke döke ağladığı anı anlattı. Özen, neyi gözyaşları döke döke izliyor? Yanıtı haberimizde…

Tülin Özen neyi gözyaşı dökerek izledi?

Bir dergiye röportaj veren Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Arzu’su ünlü oyuncu Tülin Özen, her ne kadar röportaj vermeyi sevmese de verdiği bir röportajda kendine dair merak edilenleri anlattı. Özen, “En son hangi filmde ağladınız?” sorusuna “Ağlanması istenen her filmde ağladım. Ne zaman gerekiyorsa o sırada ağlıyor oluyorum. En son Arif V 216 filminin kurgusunda gurur duyarak ağladım.” diye yanıt verdi.

Her şey seyirci için var

“Sen ne kadar yüksek, duygulu olursan o kadar iyi olur gibi düşünüyorsun. Oysa her şey seyirci için var.” diye Tülin Özen, oyuncu olarak ne hissettiğinden daha çok seyircinin ne hissettiğini ve anladığının önemli olduğunu fark ettiğini ifade etti.

Mesafeli değilim

Mesafeli olduğunu ifade eden kişiler için önyargılı olduklarını ifade eden Tülin Özen, fotoğraf çekilmekten adeta nefret ediyor.

Ufa Tefek Cinayetler dizisinin Arzu’su olarak karşımızda

En Son Babalar Duyar isimli dizi ile ilk kez ekranlarda boy gösteren Tülin Özen, şimdilerde Star TV ekranlarının iddialı dizisi Ufak Tefek Cinayetler isimli dizide rol alıyor. Dizide, Arzu karakterine hayat veriyor.

Tülin Özen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler