Ana SayfaÜnlülerKenan İmirzalıoğlu nasıl 5 kilo verdi?

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu nasıl 5 kilo verdi?

Kanal D’de başlayacak olan Mehmed – Bir Cihan Fatihi dizisinde Fatih rolüne hayat verecek olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, dizi çekimleri sırasında beş kilo verdi. Zayıfladığı dikkat çeken İmirzalıoğlu, nasıl kilo verdiğini açıkladı. İşte Kenan İmirzalıoğlu’nun zayıflamasının sırrı…

Kenan İmirzalıoğlu beş kiloyu nasıl verdi?

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Kanal D ekranlarında başlayacak olan Mehmed – Bir Cihan Fatihi isimli iddialı dizisinde rol alacak ve Fatih karakterine hayat verecek. Dizi için uzun zamandır hazırlık aşamasında olan Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Hadi Be Oğlum isimli filmin gala gecesine katıldı. Geceye, eşi Sinem Kobal ile birlikte katılan İmirzalıoğlu’nun hayli kilo verdiği dikkat çekti. Nasıl kilo verdiği sorulan ünlü oyuncu; “Diyet yapmadım. Rol gereği at binmekten kilo verdim.” diyerek yanıt verdi.

Rolü için sıkı çalışıyor

Mehmed – Bir Cihan Fatihi dizisi ile ekranlarda boy göstermeye hazırlanan ünlü oyuncu, rolü için, 8 aydır haftanın 5 günü, 2’şer saat at binme ve kılıç kullanma dersleri alan Kenan İmirzalıoğlu, bu sayede beş kilo verdi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal ne zaman bebek sahibi olacak?

Gala gecesine eşi Sinem Kobal ile birlikte katılan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, bebek sorularına karşı koyamadı. Basın mensuplarının “Ne zaman baba olacaksınız?” sorusuna İmirzalıoğlu’nun yanıtı “Vakti gelince inşallah” şeklinde oldu.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Sinem Kobal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler