Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya, Burak Deniz'e neden çelenk gönderdi?

İlgili Postlar

Hazal Kaya, Burak Deniz’e neden çelenk gönderdi?

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisinde başrolü paylaştığı yakın arkadaşı Burak Deniz’e çelenk gönderdi. Kaya’nın çelenk göndermesinin altında yatan mesaj neydi? Detaylar haberimizde…

Hazal Kaya’dan Burak Deniz’e ilginç hediye

Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisinde başrolü birlikte oynadığı yakın arkadaşı ünlü oyuncu Burak Deniz’e ilginç bir hediye gönderdi. Kaya, Burak Deniz’e kocaman bir çelenk gönderdi. Ünlü oyuncunun bu hediyesi, doğum günü içindi.

Notu dikkat çekti: Men Of The Ciğerimin Köşesi İyi Ki Doğdun!

Hazal Kaya, 17 Şubat günü doğum günü olan Burak Deniz’e üzerinde “Men Of The Ciğerimin Köşesi İyi Ki Doğdun! Hazal Kaya Burak Dede” şeklinde eğlenceli bir not bulunan çelenk gönderdi. Deniz, Kaya’nın bu hediyesini sosyal medya hesabından üzerine “Teşekkür ederim, daha önce hiç böyle bir hediye almamıştım doğal olarak.” notunu yazarak yayınladı.

Hazal Kaya ve Burak Deniz dostluğu aşk dedikodularına rağmen devam ediyor

Dizi setinde tanışıp iki yakın arkadaş olan Hazal Kaya ve Burak Deniz, hakkında çıkan aşk iddialarına rağmen dostluklarının zedelenmesine engel oluyor. Başkaları ile aşk yaşayan iki ünlü isim, aralarında çıkan aşk iddialarını sürekli yalanladı. Hazal Kaya, uzun zamandır Ali Atay’la olan ilişkisine devam ederken, ünlü oyuncu Burak Deniz de uzun süredir Küçük Tatlı Yalancılar dizisinin setinde tanıştığı Büşra Develi ile aşkına devam ediyor.

Hazal Kaya kimdir?

Burak Deniz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler