Ana SayfaÜnlülerYaşar İpek'ten Seren Serengil için duygusal paylaşım

İlgili Postlar

Yaşar İpek’ten Seren Serengil için duygusal paylaşım

Üç günlük hapis cezasını tamamlamasının ardından bugün sabah saatlerinde tahliye olan Seren Serengil için, sevgilisi Yaşar İpek’ten duygusal paylaşım. İpek, yaşadığı zorlu süreçte Serengil’e tam destek oldu. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil tahliye oldu

Seren Serengil, Gülben Ergen’in aldırdığı hakkında konuşmama kararına uymadığı için üç günlük hapis cezasını, bugün sabah saatlerinde tamamladı ve tahliye oldu.

Minnoş, son 19 saat

Hapse girmeden önce sevgilisi olduğunu açıkladığı Yaşar İpek’ten, Seren Serengil’e hapisten çıkmadan önce duygusal paylaşım. Yaşar İpek, sosyal medya hesabından sevgilisi Seren Serengil ile birlikte çekilmiş bir pozunu paylaşarak “Minnoş, son 19 saat.” notunu yazdı.

Seren Serengil’den aşk itirafı

Seren Serengil, hapse girmeden önce sosyal medya hesabından Yaşar İpek ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak “Herkese teşekkür ettim seni unuttum . erkek olmakla adam olmak o kadar farklı ki bana göre.. yeri ve zamanı mı dersen tam zamanı …unutmuşum kaç yıldır sahiplenilmeyi kadın olduğumu hatırlamayı dayayacağım bir omuz arkamda duracak bir dağ! bnm için savaşacak bnmle üzülecek bana laf söyletmeyecek adam gibi adama rastlamayalı ne kadar uzun zaman olmuş.. bugün seni benim hakkımda birilerinin tv da atıp tutarken nasıl delirdiğini gördüm kaç gündür içeri girmeyeyim diye kaç avukata gidip eşinle dostunla konuşup benim için bir şeyler yapmak için parçalandığını gördüm sana ne bir kahve yapmışlığım var ne vermiş olduğum bir emek var ..kötü günümde nasıl iyi geldin başım da biri var hissini hissettirmek ne kadar güven verici kuvvetli hissettiren bir şeymiş hatırlattın … kötü günde ne kadar iyi geldin hoş geldin ???????? @yasaripekofficial” notunu yazarak aşkını ilan etmişti.

Yaşar İpek, son günlerde sıkıntı yaşayan Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman’a tam destek gösterdi.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler