Ana SayfaÜnlülerEmrah'ın oğlu Tayfun'dan, dedesi için duygulandıran paylaşım

İlgili Postlar

Emrah’ın oğlu Tayfun’dan, dedesi için duygulandıran paylaşım

Babası Emrah ile ilgili sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Tayfun Erdoğan, bu kez de dedesi için paylaşım yaptı. Dedesi için “Adam gibi adam” diyen Tayfun’un paylaşımı duygulandırdı. Detaylar haberimizde…

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, zaman zaman arasının pek de iyi olmadığı babası Emrah ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Bazen babasına kızıp sitem eden, bazen de ona olan sevgisini ifade eden Tayfun Erdoğan, bu defa da dedesi için paylaşım yaptı.

Emrah’ın oğlu Tayfun, dedesi için yazdı

Sosyal medya hesabından çok küçük yaşlarında dedesi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Tayfun Erdoğan, paylaşımına “Dedem mi desem sana ne desem ben! Gözümü her kapadığımda sen, gözlerimi ilk açtığımda annemden önce sendin hep benim gözümün önünde, sen değil miydin çocukken gecenin bir vakti canım bir şeyler çekti yorgun gelip beni sırtına alıp götüren bakkala, sen değil miydin hasta olduğumda annemden önce başımdan ayrılmayan, sen değil miydin? yatağa giderken ‘Tayfunsuz yatamam’ diyip benimle birlikte uyuyan bana o kadar güzel şeyler aşıladın ki bu yaşıma kadar ve sana o kadar imreniyorum ki dedem bütün çocuklarına kol kanat geren ayırt etmeyen ADAM GİBİ ADAMSIN bunu yaptın başardın sen evet başardın, Allah senin gibi bir baba aile bireyi olmayı nasip etsin bana da… Çınar’ım büyük Çınar’ımız Allah seni başımızdan eksik etmesin” diye yazdı.

Emrah kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler