Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'den "Pes" dedirten hareket. Bardağı fırlatıp stüdyoyu terk etti!

İlgili Postlar

Seren Serengil’den “Pes” dedirten hareket. Bardağı fırlatıp stüdyoyu terk etti!

Dün, üç günlük hapis cezasını tamamlayıp tahliye olup özgürlüğüne kavuşan Seren Serengil’den şaşırtan hareket. Tahliyenin ardından yorumculuk yaptığı programa giden Serengil, partneri ve konuğuna sinirlenip ayağa kalktı, elindeki bardağı fırlatıp stüdyoyu terk etti. Bun anlar, şaşkınlıkla izlendi. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil tahliye oldu, soluğu Duymayan Kalmasın’da aldı

Gülben Ergen’in mahkemeden aldırdığı hakkında konuşmama kararına uymaması edeni ile üç günlük hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil, cezasını tamamlayıp tahliye oldu. Dün tahliye olan Serengil, cezaevinden sonra soluğu yorumculuk yaptığı Duymayan Kalmasın isimli magazin programında aldı.

Seren Serengil stüdyoyu terk etti

Seren Serengil, programın canlı yayınına girdiği sırada partneri Cengiz Semercioğlu ve program konuğu başka bir haber hakkında yorum yapıyorlardı. Bu sırada sıkıldığı tahmin edilen Serengil, bir anda ayağa kalkıp elindeki bardağı bir yere fırlattı ve stüdyoyu terk etti. Serengil’in bu hareketi karşısında neye uğradığını şaşıran Cengiz Semercioğlu ve Nilgün Belgün, kısa süreli şokun ardından kendilerine geldiler. Seren Serengil, bu hareketinin ardından kısa bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi stüdyoya geri döndü.

Seren Serengil cezaevinde neler yaşadı?

Cezaevinde yaşadıklarını anlatan Seren Serengil, “Zorlu bir süreçti. İnsanın özgürlüğü o kadar önemli ki… O üç gün bana üç yıl gibi geldi. Müebbet yatan kişilerle aynı yerdeydim. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir kişi bile bu kararın yanında olmadı. Büyük bir oyunun içerisinde bulundum. Cezaevine girmenin neresi şov olabilir. Yaşar iyi ki yanımdaydı… Onun bana varlığını göstermesi, adam gibi bir insanmış… Bu bir deneyim. İnsan Hakları Mahkemesi’ne götüreceğim bu durumu. Deliller üzerine konuştuk. Ben iftira atmadım, hakaret etmedim. 72 saatte 4 saat uyudum. Hücre odasında kaldım. Çatal, bıçak içeride serbest birisi gelir ünlü olmak için bir şey yapabilir dediler. Güvenlik nedeniyle tek kişilik hücrede kalmamı istediler. Cezaevinde 2 kez revire kaldırıldım. Bunun neresi şov olabilir. Yarın dosyayı getireceğim. 3 maddeden içeri girdim.” diye konuştu.

Seren Serengil, Gülben Ergen’in aldırdığı hakkında konuşmama kararına uymadığı gerekçesi ile üç gün hapis yattı.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler