Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil, bardağı fırlatıp stüdyoyu terk etme hareketi hakkında açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Seren Serengil, bardağı fırlatıp stüdyoyu terk etme hareketi hakkında açıklama yaptı!

Dün hapisten çıkıp sunucusu olduğu programın canlı yayınına gelen Seren Serengil, programda bardağı fırlatıp stüdyoyu terk etmesi hareketi hakkında açıklama yaptı. Serengil, “Yayını terk etmedim asistanıma sinirlendim. Onun yanına gitmiştim.” dedi. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil, elindeki bardağı fırlatıp stüdyoyu terk etti

Gülben Ergen’in aldırdığı hakkında konuşmama kararına uymadığı gerekçesi ile üç günlük hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil, dün tahliye oldu. Cezaevinden çıkar çıkmaz sunucusu olduğu Duymayan Kalmasın isimli magazin programının canlı yayınına gelen Serengil, hızlıca stüdyoya girdi ve partneri Cengiz Semercioğlu’na sarılarak hasret giderdi. Kısa süre sonra aniden yerinden kalkan ve elindeki bardağı yere fırlatıp stüdyoyu terk eden Seren Serengil, herkesi şoke etmişti. Kısa süre sonra hiçbir şey olmamış gibi geri dönmüştü. Cengiz Semercioğlu’nun ortamı toparlamak adına söylediği “Tansiyonu yükseldi” sözlerine de, “Kahve fincanını düşürdüm. Bir şeyim yok, iyiyim.” diye yanıt vermişti.

Seren Serengil’den o hareketine açıklama geldi

Stüdyoyu ter etme hareketi hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Seren Serengil, “Bugün yayını terk ettiğim yazılmış bu tabii ki doğru değil sabah 05.00′ ten beri ayaktaydım ağzıma ne bir lokma ne bir damla içecek girmeden tahliye olup yayına koştum o kadar ağzım kurudu ki konuşmamı engelledi asistanımdan kola istedim çünkü önüme su koymuşlardı ve ben su içemiyorum bir yudum aldım ölüyorum sandım o kadar ağzıma süremiyorum yayında da kola demek reklama giriyor diye ben kolaya kahve diyorum 3 kere söylememe rağmen asistanım cep telefonuyla oynamaya devam etti ve beni görmediği için gidip kendim aldım içeceğimi yanına gidip onu uyardım sonra da kolamı alıp yayına döndüm ona biraz kızdım niye beni görmüyor diye.” dedi.

Seren Serengil Yaşar İpek aşkı

Seren Serengil, hapse girmeden önce sosyal medya hesabından şarkıcı Yaşar İpek ile aşk yaşadığını açıklamıştı. Serengil, “Herkese teşekkür ettim seni unuttum . erkek olmakla adam olmak o kadar farklı ki bana göre.. yeri ve zamanı mı dersen tam zamanı …unutmuşum kaç yıldır sahiplenilmeyi kadın olduğumu hatırlamayı dayayacağım bir omuz arkamda duracak bir dağ! bnm için savaşacak bnmle üzülecek bana laf söyletmeyecek adam gibi adama rastlamayalı ne kadar uzun zaman olmuş.. bugün seni benim hakkımda birilerinin tv da atıp tutarken nasıl delirdiğini gördüm kaç gündür içeri girmeyeyim diye kaç avukata gidip eşinle dostunla konuşup benim için bir şeyler yapmak için parçalandığını gördüm sana ne bir kahve yapmışlığım var ne vermiş olduğum bir emek var ..kötü günümde nasıl iyi geldin başım da biri var hissini hissettirmek ne kadar güven verici kuvvetli hissettiren bir şeymiş hatırlattın … kötü günde ne kadar iyi geldin hoş geldin ???????? @yasaripekofficial” diye yazmıştı.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler