Ana SayfaÜnlülerİzzet Yıldızhan'dan '10. çocuğu benden olsun' diyen Seda Akgül'e sürpriz yanıt!

İlgili Postlar

İzzet Yıldızhan’dan ’10. çocuğu benden olsun’ diyen Seda Akgül’e sürpriz yanıt!

Seda Sayan’ın programının dünkü konuğu ünlü türkücü İzzet Yıldızhan oldu. Yıldızhan, programda Seda Akgül’ün “10. çocuğu benden yapsın” sözlerine yanıt verdi ve “Benim artık halim yok” dedi. Detaylar haberimizde…

İzzet Yıldızhan: Aynı evde üç kadınla yaşamıyorum

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, Seda Sayan’ın programına konuk olarak katıldı. Üç farklı kadından dünyaya gelen dokuz çocuğun babası Yıldızhan, üç kadınla aynı evde yaşamadığının altını çizdi ve bu konuda bilinmeyenleri anlattı.

İzzet Yıldızhan, “Hayatımda 3 kadın yok. Böyle bir hayatım yok. Çocuklarımın anneleri başımın tacıdır, onlara çok teşekkür ediyorum. Hepsi asil, çocuklarının başında. Hayatımda bir kadın var. Son yaptığım çocuk da ondan” diye konuştu.

Çocuklarımın anneleri evlenirse, çocukları karışabilir

“Çocuklarınızın anneleri evlenseler karışır mısınız?” sorusuna yanıt veren İzzet Yıldızhan, “Ben karışmam, çocukları karışabilir” dedi.

İzzet Yıldızhan’dan Seda Akgül’e çocuk yanıtı: Benim artık halim yok, bitti

Seda Sayan, İzzet Yıldızhan’a TV8 kanalında magazin programı sunuculuğu yapan Seda Akgül’ün “10. çocuğu benden yapsın” şeklindeki konuşmalarını belirtti. Yıldızhan, bu espiriye “Benim artık halim yok, tükendim. Sondu, daha bitti” diye yanıt verdi. Seda Sayan da İzzet Yıldızhan’a “Yeter bence de, bu ne be” diyerek espirili dille takıldı.

İzzet Yıldızhan, konuk olarak katıldığı Seda Sayan’ın programında seslendirdiği türküler ile hem stüdyodakileri, hem de ekran başındaki izleyicileri coşturdu.

İzzet Yıldızhan kimdir?

Seda Sayan kimdir?

Seda Akgül kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler