Ana SayfaÜnlülerNuray Hafiftaş'tan kötü haber! Kanser tedavisi gören sanatçı, yoğun bakıma alındı. Durumu...

İlgili Postlar

Nuray Hafiftaş’tan kötü haber! Kanser tedavisi gören sanatçı, yoğun bakıma alındı. Durumu ağır!

Kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş’tan kötü haber geldi. Onur Akay, usta sanatçının yoğun bakıma alındığını ve durumunun ağır olduğunu açıkladı, sevenlerinden dua istedi. Detaylar haberimizde…

Usta sanatçı Nuray Hafiftaş, kalın bağırsağından ameliyat olduktan sonra karaciğerine sıçrayan kanser hastalığı ile mücadele ediyor. Uzun zamandır tedavi gören Hafiftaş’tan kötü haberler geldi. Usta sanatçının durumu ağırlaşmış.

Nuray Hafiftaş yoğun bakımda

Sanat camiasında adı Felaket Tellalı olarak anılan usta Türk Sanat müziği sanatçısı Onur Akay, sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaparak Nuray Hafiftaş’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi, usta sanatçı için sevenlerinden dua istedi. Onur Akay, paylaşımında “Nuray Hafiftaş yoğun bakıma kaldırıldı. Müşerref Akay, telefonda gözyaşları içinde anlattı ve doktorları her an kötü haber alabilirsiniz, hazırlıklı olun demiş. Nuray Hafiftaş’ın durumu çok ağır ve çok ciddi. Aniden kötüleşen sanatçımız için lütfen dualarınızı eksik etmeyin.” diye yazdı.

Nuray Hafiftaş’ın geçtiğimiz günlerde son halini görenler onun için çok endişelenmişti. Usta sanatçı, şimdi yoğun bakımda ölümle yaşam mücadelesi veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler