Ana SayfaÜnlülerNuray Hafiftaş Hayatını Kaybetti!

İlgili Postlar

Nuray Hafiftaş Hayatını Kaybetti!

Bir süredir kanser tedavisi gören Sanatçı Nuray Hafiftaş, hastalığına yenik düşerek, bugün hayatını kaybetti!

Türk halk müziginin yeşil gözlü kraliçesi olarak anılan Nuray Hafiftaş’a kanser teşhisi konulmuştu. Uzun süredir hastanede tedavi gören 53 yaşındaki Nuray Hafiftaş hayata gözlerini yumdu. Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Uzun süre tedavi gören ünlü sanatçı bugün hayatını kaybetti.

Onur Akay’dan Hafiftaş Açıklaması

Onur Akay sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: Müşerref Akay, telefonda gözyaşları içinde anlattı ve doktorları her an kötü haber alabilirsiniz, hazırlıklı olun demiş. Nuray Hafiftaş’ın durumu çok ağır ve çok ciddi. Aniden kötüleşen sanatçımız için lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Nuray Hafiftaş’ın yakın arkadaşı Müşerref Akay şunları söyledi: O harika bir insan. Durumu çok ciddi. Dualarımız onunla. Kader arkadaşım. ‘Yalnız seni çok seven ben değilim’ dedim. Sevgililer Günü’nü beraber kutlayacaktık.”

Nuray Hafiftaş: Hayatım  Bir Anda Tepe Taklak Oldu

Kanser olduğunu öğrenen Nuray Hafiftaş yaşadığı zor günleri şu sözlerle anlatmıştı: “Hayatım bir anda tepe taklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanım. İlk tedaviye başladığım süreçte çok yoruldum çünkü çok yoğun bir şekilde kemoterapi alıyordum. Ancak buraya adım atar atmaz doktorumun hastalığım hakkındaki detaylı bilgi paylaşımları beni çok mutlu etti. Buraya büyük bir mutlulukla geliyorum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler