Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'a İki Ay Uzaklaştırma!

İlgili Postlar

Demet Akalın’a İki Ay Uzaklaştırma!

Demet Akalın’a iki ay uzaklaştırma kararı verildi. Pop müzik şarkıcıları Demet Akalın ve Hande Yener arasındaki gerilim hızla büyüyerek adli sorun haline geldi. Demet Akalın’ın, sosyal medyadan Hande Yener hakkında ithamlarda bulunmasıyla başlayan mevzu davalık oldu.

Hande Yener, kendisi hakkında olumsuz söylemlerde bulunmasından dolayı Demet Akalın’dan şikayetçi oldu. Geçtiğimiz aylarda, sosyal medya üzerinden şarkıcı Yener ile ilgili, olumsuz eleştiri, hakaret ve suçlamalarda bulunan popçu Akalın hakkında inceleme başlatıldı. Magazin gündemini de epeyce meşgul eden bu konu, Star TV’de yayınlanan “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programında da yer aldı. Duymayan Kalmasın’ın haberine göre hakkında inceleme başlatılan Demet Akalın’a iki ay uzaklaştırma kararı verildi!

Demet Akalın 3 Gün Hapis Yatabilir

Geçtiğimiz günlerde, Seren Serengil’in de Gülben Ergen ile benzer bir mevzu yaşadığına şahit olmuştuk. Ergen’in aldırdığı tedbir kararına uymayarak; onun hakkındaki konuşmalarını sürdürmesi üzerine Serengil, 3 gün zorlama hapis cezası almıştı. Aynı söz konusu durumu, konuşmalarına devam ederse popçu Akalın’da yaşayabilir. Ünlü şarkıcı Akalın, bu iki aylık süre içerisinde meslektaşı Yener’in aleyhinde konuşmaya, hakaret etmeye ve yaklaşmaya kalkışırsa eğer; Serengil gibi 3 gün hapis cezası alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler