Ana SayfaÜnlülerCumhurbaşkanı Erdoğan Talimatı Verdi! Nuray Hafiftaş Devlet Töreni İle Uğurlanacak!

İlgili Postlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimatı Verdi! Nuray Hafiftaş Devlet Töreni İle Uğurlanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimatı Verdi! Nuray Hafiftaş Devlet Töreni İle Uğurlanacak!i

Kansere yenik düşüp hayata gözlerini yuman Nuray Hafiftaş’ın son verdiği röportaj ortaya çıktı. Vefatı ile sanat camiasını derinden ekleyen ünlü sanatçı Nuray Hafiftaş verdiği röportaj da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiğinden bahsetmişti. Yarın defnedilecek olan Nuray Hafiftaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile devlet töreniyle uğurlanacak.

Son Röportajında Ne Demişti?

Nuray Hafiftaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan için şu sözleri kullanmıştı”Mücadeleye devam, bu süreçte yaşamış olduğum birtakım üzüntülerim var, sıkıntılar var, sancılar var. Ama buradaki doktorlar elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Cumhurbaşkanımıza çok ama çok teşekkür ederim. Kendisini çok seviyorum. Yanımda olması beni onore etti.”

Kanser tedavisi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen hayata veda eden Nuray Hafiftaş’ın cenaze töreni yarın gerçekleşecek. Müşerref Akay, cenaze töreni için sorulan soru üzerine “Sayın Cumhurbaşkanımızın emriyle Nuray Hafiftaş’ın cenazesi devlet töreniyle kalkacak.” dedi. Sanat camiasında çok sevilen biri olan Nuray Hafiftaş’ın sanatçı arkadaşları ile derin üzüntü içerisinde olduklarının sosyal medya hesaplarından yazdıkları duygusal mesajlar ile belirttiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimatı Verdi! Nuray Hafiftaş Devlet Töreni İle Uğurlanacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimatı Verdi! Nuray Hafiftaş Devlet Töreni İle Uğurlanacak!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler