Ana SayfaÜnlülerKadir İnanır'dan yine kötü haber! İkinci kez ameliyata alınıyor!

İlgili Postlar

Kadir İnanır’dan yine kötü haber! İkinci kez ameliyata alınıyor!

Geçtiğimiz günlerde evinde beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılıp ameliyat edilen Kadir İnanır’dan bir kötü haber daha geldi. İnanır, ikinci kez ameliyata alınıyor. Detaylar haberimizde…

Kadir İnanır’dan yine kötü haber

Usta sanatçı Kadir İnanır, geçtiğimiz Pazar günü beynine pıhtı atması ile fenalaşmıştı. Acilen hastaneye kaldırılan ve apar topar ameliyat edilen İnanır, tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tutuluyordu. Sevenlerinin iyi haberlerini beklediği Kadir İnanır, bir kez daha ameliyata alınacak.

Kadir İnanır ikinci kez ameliyat olacak

Kadir İnanır’ın doktoru Prof. Dr. Yunus Aydın, İnanır’ın tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tutulduğunu ve bir hafta sonra pıhtı atımına yol açan şah damarındaki plağın temizlenmesi için ikinci defa ameliyat edileceğini ifade ederek “Yoğun bakımda tansiyonunu, kalp atımı hızı ve düzenini sağlamaya çalışıyoruz. Bir de belli dozda kan sulandırıcı tedavimiz var. Odasında dinleniyor. Televizyonundan gündemi takip ediyor. İki gün sonra normal odaya alabiliriz. Ama pıhtının kaynağına yönelik bir işlem daha yapacağız. Şah damarında bir plak var, oradan bir daha parça kopmaması için plağı temizleyeceğiz.” diye konuştu.

Kadir İnanır’ın hastalığı nasıl ortaya çıktı?

Kadir İnanır, geçtiğimiz Pazar günü evinin mutfağındayken aniden fenalaştı. O sırada yanında olan sevgilisi Jülide Kural, İnanır’ı tutarak yere düşmesini engelledi. Kural, hemen Kadir İnanır’ın doktorunu aradı ve doktorundan hastaneye gitmesi gerektiğini öğrendi. İnanır, hastaneye gitmemek için direnince doktoru evine geldi. Uzun uğraşlar sonucunda ikna edilen Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı. Usta sanatçının beynine pıhtı attığı tespit edildi ve hemen ameliyata alındı. Sağlık durumu iyi olan İnanır, tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tutuluyor. Şimdi, ikici defa ameliyat masasına yatacağı haberi geldi.

Kadir İnanır hakkında hastaneden yapılan ilk açıklama şu şekildeydi: “Sayın Kadir İnanır 24 saati birkaç aşan saat aşan şekilde hastanemizde. Kendisi şu anda yoğun bakımımızda takip ediyoruz. Öncelikle şunu söyleyeyim. Genel durumu gayet iyi. Hayati riski şu an için yok. Takiplerimiz devam ediyor. dedi. Baran, MR’ı çektiğimizde de beynin orta damarının üst kısmında bir damarın tıkandığını ona ait beyin alanının iyi kanlanmadığını tespit edince, beynin damarlarını görmek üzere anjiyo grafiği yaptık. Tesadüfen bulunan radyolog arkadaşımız bu konuda uzman bir arkadaşımızdı, beraberinde nörolog ekibi topladık. Belli bir sürenin sonunda da damarın açılma gerekliliği kararını verip görüntüleri internet ortamında Prof. Dr. Naci Koçer’e gönderdik. Onla yaptığımız telefon konuşmalarında Naci bey de bizim koyduğumuz karara katıldı ve hızla ekibi topladı. Saat 12.00 civarında konuştuk. Saat 01. 00 civarında Naci bey hastanemize katıldı. 02.00 civarında da hastamızın tıkanmış damarındaki pıhtının çıkartılması işlemi tamamlandı. Burada zamanlamanın tabi ki çok önemi var. İşlem öncesinde yüzünde bir miktar asimetri vardı. O da işlem sonrası kayboldu. Yoğun bakımda. Garanti olsun diye yakın gözlemde.”

Kadir İnanır kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler