Ana SayfaÜnlülerAsena Atalay-Caner Erkin velayet davasında büyük kavga. Hakim çileden çıktı: Sizi tutuklama...

İlgili Postlar

Asena Atalay-Caner Erkin velayet davasında büyük kavga. Hakim çileden çıktı: Sizi tutuklama yetkim var!

Asena Atalay ve Caner Erkin’in çocukları Çınar’ın velayeti için açtıkları davada kavga çıktı. Tarafların avukatlarına sinirlenen hakim, “Sizi tutuklama yetkim var.” diye çıkıştı. Detaylar haberimizde…

Caner Erkin Asena Atalay davasında kavga çıktı

Asena Atalay ve Caner Erkin’in çocukları Çınar için açtıkları velayet davası, İstanbul 11. Aile Mahkemesi’nde görüldü. Davaya, davalı Asena Atalay avukatı ile birlikte katılırken, davacı Caner Erkin’in avukatları katıldı. Asena Atalay ile Caner’in avukatları arasında tartışma çıktı. Mahkeme hakimi, sinirlendi ve “Sizi tutuklama ve bir hafta yatırma yetkim var. Ama gestapo gibi yargılama istemiyorum” dedi.

Bu dava uzun sürer

İki taraf arasındaki tartışma bir türlü durulmayınca, mahkeme hakimi, “Siz böyle yaparsanız bu dava çocuk reşit olana kadar sürer” dedi. Asena Atalay da hakimin bu sözleri üzerine “Keşke reşit olana kadar sürse de Caner korkudan iki hafta da bir oğlunu görse” dedi.

Aşk iddiaları gündeme geldi

Caner Erkin’in avukatları, mahkemeye Asena Atalay’ın bir arkadaşıyla araç içinde çekilmiş fotoğrafını sundu. Atalay, itiraz ederek “Gazetede çıkan o haber doğum gününden kalan bir fotoğraf. Gazetede aşk yazıyorlar. Ben bilerek yaptırdığını düşünüyorum” dedi. Haki Asena Atalay’a “Duygusal mı?” diye sordu. Atalay, “Duygusal değil. Erkek arkadaşım yok” diye yanıt verdi. Caner Erkin’in avukatının itirazı üzerine Atalay, “O zaman gelip çocuğuna sahip çıksın” dedi.

Bu dava çocuk davası

Caner’in avukatları, Asena Atalay’ın kardeşi hakkında savcılığa sahte çek düzenlemek ve dolandırıcılık suçundan, Caner’in suç duyurusunda bulunduğunu ifade ederek tanıklığını kabul etmediklerini dile getirdiler. Atalay, çok sinirlendi ve yüksek sesle, “Bu dava çocuk davası. Para davası değil. Caner gelip davasına sahip çıksın” dedi. Mahkeme hakimi, çıkan gerginlik nedeni ile kürsüyü yumrukladı ve tartışan tarafları susturmaya çalıştı. Tarafların susmaması üzerine mahkeme salonunu terke etti.

Gestapo gibi yargılama istemiyorum

İki taraf tartışmayı sonlandırınca mahkeme salonuna geri dönen hakim, taraflara nasihatte bulunarak “Sizi tutuklama ve bir hafta yatırma yetkim var. Ama gestapo gibi yargılama istemiyorum. Ben magazini bilmem, hakimim. Kararlarımla konuşurum. Asena anne olarak hisleriyle konuşuyor. Ama avukatlar saygılı olmalı.” diye konuştu.

Tabi ki bunları birer iddia…

Asena Atalay, mahkeme çıkışında basın mensuplarına, “Dünyayı ve Türkiye’yi ilgilendiren daha büyük sorunlar var arkadaşlar. Çınar gayet mutlu, gayet sağlıklı. O yüzden çok konuşulacak bir şey yok” dedi.

Asena Atalay kimdir?

Caner Erkin kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler