Ana SayfaDizilerÇukur'un İdris Koçovalı'sının kimi canlandırdığı ortaya çıktı! İdris Koçovalı gerçek hayatta kim?...

İlgili Postlar

Çukur’un İdris Koçovalı’sının kimi canlandırdığı ortaya çıktı! İdris Koçovalı gerçek hayatta kim? Yanıtı haberimizde…

Ekranlarda fırtınalar estiren fenomen dizi Çukur’un İdris Koçovalı karakterinin gerçek hayatta kim olduğu ortaya çıktı. İdris Koçovalı karakteri, haksızlıkların ve uyuşturucunun her zaman karşısında olması ile bilinen ünlü kabadayı Kürt İdris’in hayatını anlatıyormuş. Detaylar haberimizde…

İdris Koçovalı’nın gerçekte kimi canlandırdığı ortaya çıktı

SHOW TV ekranlarında Pazartesi akşamları nefesler tutularak izlenen Çukur isimli dizinin başrolünde yer alan İdris Koçovalı karakterinin gerçek hayatta kim olduğu ortaya çıktı.  İdris Koçovalı karakterinin, uyuşturucu karşısındaki dik duruşu ile bilinen ünlü kabadayı Kürt İdris’in hayatından esinlenildiğini öğrenildi. Haberi, oğlu Ali Özbir doğruladı.

İdris Koçovalı Kürt İdris’in hayatını anlatıyormuş

Haber, önce bir YouTube kanalında ortaya çıktı. Çukur dizisinin İdris Koçovalı’sının gerçek hayatta ünlü kabadayı Kürt İdris’in hayatından esinlenildiği iddia edildi. Kürt İdris’in oğlu Ali Özbir, söylenenleri kimsenin bilmediğini ve gerçek bilgiler olduğunu doğruladı. Ayrıca, en yakın zamanda Çukur dizisinin senaristiyle bu bilgileri nereden aldıklarını öğrenmek için iletişime geçeceğini ifade etti.

İdris Koçovalı, zaten Kürt İdris’in hayatına dair bilinenler ile benzerlik gösteriyor.

Kürt İdris kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler