Ana SayfaDizilerSurvivor 2018'de bir sürpriz daha! Ünlüler takımına kim geçti?

İlgili Postlar

Survivor 2018’de bir sürpriz daha! Ünlüler takımına kim geçti?

Henüz bir haftasını bile doldurmayan Survivor 2018’de bir sürpriz daha. Hakan Hatipoğlu’nun, Turabi ile aralarının iyi olmamasından dolayı gönüllüler takımına geçmesinin ardından, takımlar arasında bir değişiklik daha oldu. Gönüllüler takımından biri kişi, ünlüler takımına transfer oldu. Peki, o isim kim? Detaylar haberimizde…

Survivor’da bir sürpriz daha

Survivor 2018, sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Etkisi hala daha devam ediyor. Sürprizlerle başlayan Survivor, her an yeni bir sürprize gebe. İşte bir sürpriz daha! Ünlüler ve gönüllüler takımında yine transfer geçekleşti.

Gönüllüler takımından bir kişi ünlüler takımına geçti

Survivor 2018’in ilk bölümde, Turabi ile aralarının bozuk olmasından dolayı yaşanabilecek sorunların önüne geçmek adına ünlüler takımında yer alan Hakan Hatipoğlu gönüllüler takımına transfer olmuştu. Şimdi de gönüllüler takımından, ünlüler takımına bir isim transfer oldu.

İşte ünlülere geçen gönüllü

Survivor’ın dün akşam yapılan konseyinde, gönüllüler takımı arasında oylama yapıldı. Yapılan oylama ile ünlüler takımına transfer edilecek olan isim belirlendi. Oylamadan, Ecem Karaağaç’ın ismi çıktı. Ecem, artık ünlüler takımında mücadele edecek.

Ecem Karaağaç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler