Ana SayfaDizilerÇukur Dizisinde Çalan Şarkılar

İlgili Postlar

Çukur Dizisinde Çalan Şarkılar

Çukur dizisi pazartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Hem senaryosu hem oyuncuları hem de müzikleriyle her bölümde büyümeye de devam ediyor. Çukur Dizisinde Çalan Şarkılar herkes tarafından merak edildiği için sizlere kolaylık olsun diye bir araya getirmek istedik ve Çukur dizisi müzikleri listesini sizlerle paylaşıyoruz.

Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında izlediğimiz sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Çukur dizisinin kadrosunda Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu gibi kariyerli ve popüler oyuncular yer alıyor.

Çukur Dizisi Oyuncuları

Çukur Dizisi Müzikleri

Dizi senaryosu ve oyuncularıyla olduğu kadar müzikleriyle de ön plana çıkıyor. Eypio – Gömün Beni Çukura, Gazapizm – Heyecanı Yok, Ceylan Ertem – Zalım gibi müzikleriyle en çok dinlenilen şarkılar arasına giren başarılı müzikler de hayli dikkat çekici.

Hemen her bölümde bir şarkı ile karşımıza çıkan Çukur dizisinin iyi yönetilen Youtube kanalında hem dizilerin müziklerini hem de her bölümdeki kritik anların parça parça kısa videolarını bulabilirsiniz. Sizler için Çukur dizisi müzikleri çalışmasını yaptık, bazıları çok popüler bazıları belki de hiç duymadığınız bu şarkı ve türküleri derledik ve yayınlanan tüm bölümlerdeki şarkıları bir liste haline getirdik.

Eypio – Gömün Beni Çukura

Sezen Aksu – Git

Musa Eroğlu – Mihriban

Cenzgiz Özkan – Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden

Mavi Sakal – İki Yol

Replikas – Yaş Elli

Ceylan Ertem – Zalim

Gazapizm – Heyecanı Yok

Allame – Kısır Döngü

Cem Karaca – Adsız

Can Güngör – Yalnız Ölmek

Gazapizm & Cem Adrian – Kalbim Çukur’da

Seyfi Yerlikaya – Ayrılık Hasreti Kar Etti Cana

Aleyna Tilki – O Sen Olsan Bari

Nebil Sayın – Deniz Üstü Köpürür

No.1 Feat Melek Mosso – Hiç Işık Yok

Nida Ateş – Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler