Ana SayfaKimdirÖner Erkan Kimdir?

İlgili Postlar

Öner Erkan Kimdir?

Yalan Dünya dizisinde oynadığı Bora karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Vakıfbank reklamlarından sonra son dönemde popüler olan Çukur dizisindeki Selim karakteriyle ekranlara geri dönen Öner Erkan kimdir. Öner Erkan hakkında merak edilenler, bilinmeyenler ve Öner Erkan Kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

 Öner Erkan aslen nereli? Öner Erkan şuan kaç yaşında? Öner Erkan hangi burç?

Başarılı oyuncu Öner Erkan 4 Ocak 1980 doğumlu. Öner Erkan aslen İzmirli olan Öner Erkan şuan 39 yaşında ve oğlak burcudur.

Öner Erkan Kimdir?

Oynadığı her rolün altından başarıyla kalkan başarılı oyuncu Öner Erkan 15-16 yaşlarında oyunculuk eğitimi almak için gittiği kurslarla tiyatro kariyerinin temellerini attı. Öner Erkan hedeflediği tiyatro kariyerini gerçekleştirmek için 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümüne gitti ve 2002 yılında mezun oldu. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi’nde yaptığı yüksek lisans ile tamamladı.

Televizyon kariyerine TRT’de çocuk programı sunarak başlayan oyuncu İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda 2 yıl dansçı olarak görev aldı. Bornova Bornova filmindeki rolüyle Altın Portakal en iyi erkek oyuncu ödülünü de kariyerindeki başarılar arasına ekledi.

Çukur Oyuncu Kadrosu

Döneminin fenomen dizisi Yalan Dünya’da oynadığı Bora karakteriyle yıldızını parlatan Öner Erkan bir süre önce Türk Telekom reklamları serisiyle yakın zamanda da Vakıfbank reklamları serisiyle ekranlarda boy gösterdi. Şu an ise fenomen olma yolunda ilerleyen başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı Çukur dizisinde Selim karakteriyle izleyicinin beğenisi kazanmaya devam ediyor.

Öner Erkan’ın Dizileri ve Filmleri

2018 yılında Çukur Selim Koçovalı
2015 yılında Mutlu Ol Yeter
2014 yılında İtirazım Var Gökhan
2012 yılında Yalan Dünya Bora
2011 yılında Üsküdar’a Giderken Erdem
2010 yılında Deli Saraylı Ayyar
2010 yılında 7 Kocalı Hürmüz filminde
2009 yılında Kahve Bahane Yılmaz
2009 yılında Bornova Bornova filminde
2008 yılında Kağıt filminde
2007 yılında Made in Europe filminde
2006 yılında Son Osmanlı Yandım Ali filminde
2005 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filminde
2004 yılında Hırsız Var filminde
2003 yılında Gelin
2002 yılında Kuzenlerim Murat

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler