Ana SayfaDizilerSurvivor'da büyük olay! Kavgayı ayırırken bir kavga daha çıktı!

İlgili Postlar

Survivor’da büyük olay! Kavgayı ayırırken bir kavga daha çıktı!

Survivor yeni sezona iddia bir giriş yaparken, ilk kavgası da daha ilk günlerden çıktı. Henüz üçüncü günde ünlüler ve gönüllüler takımından iki yarışmacı, birbirine girdi. Çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken, bir kavga daha çıktı. Ortalık iyice karıştı. Kavganın detayları haberimizde…

Survivor’da büyük kavga

Survivor 2018’in 13 Şubat Salı günü yayınlanan yeni bölümüne ünlüler ve gönüllüler takımından iki yarışmacı arasında çıkan büyük kavga damgasını vurdu. Ödül oyunu sırasında büyük kavga çıktı.

Turabi ve Hakan kavga etti

Dün akşam oynanan ödül oyunu sırasında laf atma ile başlayan gerginlik kavgaya dönüştü. Cumali parkuru geçerken Hakan Hatipoğlu “Senin hafif görenlere aldırma devam et” diye seslendi. Hakan Hatipoğlu’nun bu sözünü duyan Turabi Çamkıran, gönüllüler takımı benchine geldi. Hakan’a “Strateji yapma arkadan konuşma” diye bağırmaya başladı. Turabi’nin Hakan’ın üzerine yürüdüğünü gören takım arkadaşları, önüne geçip uzaklaştırmaya çalıştı.

Cumali’nin sert müdahalesi daha çok kızdırdı

Hakan ve Turabi’yi ayırma çabası sırasında Cumali’nin sert şekilde müdahale etmesi, Ümit Karan, Turabi ve Nihat Doğan’ı daha çok sinirlendirdi. Turabi Hakan’ı kastederek “Takım arkadaşların senin nasıl biri olduğunu anlayacak” dedi. Hakan, Turabi’nn bu sözleri üzerine bugüne kadar kimseye ihanet etmediği ifade etti ve Turabi’yi kozlarını oyun parkurunda paylaşmaya davet etti.

Survivor 2018’in ilk büyük kavgası, bu şekilde daha ilk günlerden gerçekleşmiş oldu.

Turabi Çamkıran kimdir?

Hakan Hatipoğlu kimdir?

Cumali Akgül kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler