Ana SayfaDizilerKadın Dizisinin 16. Bölüm Fragmanları Yayınlandı! Şirin Yeni Planlar Peşinde!

İlgili Postlar

Kadın Dizisinin 16. Bölüm Fragmanları Yayınlandı! Şirin Yeni Planlar Peşinde!

Kadın dizisinin 16. bölüm fragmanlarıyla, izleyicileri yeni bölümde şok edici gelişmeler bekliyor. Salı akşamları FOX TV’de beğenilerek izlenen dizi filmin yeni bölümünde; Bahar’ın kafası iyice karışıyorken, Şirin’in dikkatleri üzerine çekmek için elinden geleni yaptığı gözlerden kaçmıyor.

16. Bölümde; Hatice Bir Karar Vermek Zorunda Kalıyor! Şirin mi Bahar mı?

Kadın dizisinin yayınlanan 16. Bölüm fragmanlarıyla; izleyicileri yeni bölümde yeniden dramatik ve sıra dışı anlar bekliyor gibi görünüyor.

Sarp’ın annesini gören Bahar’ın yeniden kafası karma karışık olmuştur. Sarp’ın hayatta olma ihtimali bile onu mutlu etmiştir. Bahar’a daima destek çıkan Arif; ona karşı hissettiği duygularını belli edecek gibi görünürken, diğer taraftan da Bahar’ın her fırsatta Sarp’tan bahsetmesinden iyice rahatsızlık duymuştur ve bu durumdan fena sıkılmaya başlamıştır.

Şirin, Bahar’ın hastalığına ve ciddiyetine inanmayarak yine dikkatleri üzerine çekmek için uğraşıyor. Bu kez çok farklı planlar kuran Şirin, acaba neler yapacak? Şirin’in baskılarıyla ve evden kaçmasıyla hassaslaşan Hatice; bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Acaba; Hatice’nin seçimi, Şirin yönünde mi olacaktır yoksa Bahar’ın mı? Yeni bölümde izleyip göreceğiz…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler