Ana SayfaDizilerMini Dizi Börü'nün Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Mini Dizi Börü’nün Yayın Tarihi Belli Oldu!

Mini dizi Börü çok yakında Star TV’de başlıyor. Gişe rekortmeni DAĞ filmlerinin yazar ve yönetmeni Alper Çağlar’ın yeni dizi projesi olan Börü için geri sayım başladı. 6 bölümden oluşan yapım, 60 dakikalık mini dizi olma özelliğiyle, özel kanallarda da ilke imza atıyor.

Mini Dizi Börü'nün Yayın Tarihi Belli Oldu!

İçerik olarak; ülkemizin yakın tarihinde yaşanmış siyasal ve askeri olaylara ayna tutan dizi film; DAĞ film serisine imzasını atan Alper Çağlar/Çağlararts ile Doruk Acar/Insignia’nın çalışmaları ve Star Yapım ortaklığıyla hayata geçirildi.

Mini Dizi Börü'nün Yayın Tarihi Belli Oldu!

Çekimleri, yakın bir zaman önce tamamlanan Börü dizisi, 6 bölüm halinde Star TV’de sunulacak olup büyük finali ise bu yıl sonbaharda sinemalarda izleyicilerle buluşacak.

Börü Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Börü dizisi, kısmen DAĞ filmlerinin devamı niteliğinde olup yine benzer isimlerle karşımıza çıkıyor. Dizi filmde rol alan oyuncular arasında; Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Ozan Ağaç, Bedii Akın, Gürol Tonbul, Tan Altay, Melis Hacic gibi isimler bulunuyor.

Bu, başarılı oyuncular; Polis Özel Harekatı’nın, en seçkin biriminde görev alan ve 34 50 telsiz kodlu Börü Timinin üyelerine can veriyor. Dizi filme ayrıca; Özel Harekat’ın kurucuları arasındaki rolüyle başarılı oyuncu Mesut Akusta, konuk oyuncu olarak da Zafer Algöz ve Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimler eşlik ediyor. Dizi oyuncularının; çekimler öncesinde, özel bir kampta üç ay taktik eğitimi alarak dizi filme hazırlanmaları ise ayrıca dikkat çekiyor.

Mini Dizi Börü'nün Yayın Tarihi Belli Oldu!

Börü’nün Konusu Nasıl? Ne Zaman Başlıyor?

Börü dizisi, 2014 yılı bahar aylarında; sınırda düşmanın, içeride hainlerin ve tehlikenin iyice ülkemizi tehdit ettiği bir dönemde, vatan aşkı ve savunmasıyla destan yazan Börü Timinin kahramanlık hikayesini anlatıyor. Özel Harekat Timi Börü’nün hikayesi; 28 Şubat Çarşamba günü ilk bölümü ile Star TV’de izleyicilerle buluşacak. İşte; Börü’den ilk fragman…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler