Ana SayfaKimdirSerkan Çayoğlu kimdir?

İlgili Postlar

Serkan Çayoğlu kimdir?

2014 yılının Temmuz ayında yayınlanan gençlik dizisi Kiraz Mevsimi ile tanıdığımız yakışıklı oyuncu model, Serkan Çayoğlu kimdir? Şimdilerde yeni dizi projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncunu kariyeri ve özel hayatına dair bilinmeyenleri sizler için araştırdık.
Bugün Doğan Ünlüler

Serkan Çayoğlu kimdir? Nerede ve ne aman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir?

31 Mayıs 1987 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen Serkan Çayoğlu, İkizler burcudur.

Almanyalı Ünlüler

Serkan Çayoğlu kimdir?

2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2 sezon boyunca ekranlara gelen dönemin sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi ile büyük çıkış yakalayan Serkan Çayoğlu’nu hayat hikayesini araştırdık. Şimdilerde güzel oyuncu Hande Doğandemir ile başrollerde yeni bir dizi projesi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu, bir dönem Kiraz Mevsimi dizisindeki rol arkadaşı Özge Gürel ile yaşadığı aşk ile gündeme gelmişti. Şimdilerde yakın zamanda yayın hayatına başlayacak olan Hayatımın Aşkı isimli dizide başrolleri paylaştığı Hande Doğandemir ile adı aşk dedikodularına karışan Serkan Çayoğlunun Erkan Çayoğlu adından kendisine hiç benzemeyen bir ikiz kardeşi vardır.

İlkokul, orta okul ve liseyi Almanya’da okuyan Çayoğlu, üniversite eğitimini Ekonomi üzerine aldı. Üniversite yıllarında modellik yapmaya başladı. Modellik ile başladığı kariyerine oyuncu olarak devam etmek istedi ve Türkiye’ye geldi. İstanbul’da Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi’nde Ümit Çırak ve Dolunay Soysert gibi usta isimlerden oyunculuk eğitimi aldı. Yakışıklı oyuncunun ilk dizisi Kuzey Güney’di. 2011 yılında Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy’un başrollerinde ekranlara gelen dizide Merve Boluğur’un İtalya’dan gelen arkadaşı canlandırdı. 2013 yılında ise ünlü şarkıcı Hande Yener’in Ya Ya Ya  isimli şarkısına çektiği klipte oynadı.

14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D’de yayınlanan Zeytin Tepesi isimli dizide rol aldı. Aslıhan Gürbüz’ün başrollerinde Tayanç Ayaydın, Atilla Şaral, Zerrin Sümer, Haldun Boysan, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Hakan Karahan gibi isimlerin ise oyuncu kadrosunda yer aldığı dizide Serkan Çayoğlu, Burak Altaylı karakterini canlandırdı. Ancak dizi reytinglere yenik düşmesi nedeniyle 2 Nisan 2014 günü final yaparak ekranlara veda etti. Serkan Çayoğlu, 4 Temmuz 2014 tarihinde FOX’ta yayınlanan “Kiraz Mevsimi” isimli dizide başrollerde yer aldı. Dizide Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahintepe ile başrollerde izleyici karşısına çıktı.

Serkan Çayoğlu Filmleri ve Dizileri

2014 – Kiraz Mevsimi

2014 – Zeytin Tepesi

2012 – Kuzey Güney

2018 – Börü

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler