Ana SayfaDizilerFurkan Kızlay Çocuklar Duymasın'a dönmüyor mu? Açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Furkan Kızlay Çocuklar Duymasın’a dönmüyor mu? Açıklama yaptı!

Çocuklar Duymasın’ın Havuç’u Furkan Kızılay, diziye geri dönmüyor mu? Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kızılay, dizinin yapımcısı Birol Güven’in “Havuç diziye dönecek” açıklaması hakkında bir paylaşım yaparak gerçeği açıkladı. “Havuç Çocuklar Duymasın’a geri dönmüyor mu?” sorusunu yanıtı haberimizde…

Furkan Kızlay Çocuklar Duymasın’a geri dönmüyor mu?

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın isimli sevilen dizinin yapımcısı ve senaristi Birol Güven, sosyal medya hesabından “Havuç eve dönüyor. Çocuklar Duymasın’da Havuçlu günler başlıyor” şeklinde paylaşım yapmıştı. Güven’in bu paylaşımı, herkeste “Furkan Kızılay Çocuklar Duymasın’a geri dönüyor.” şeklinde bir algı oluşturmuştu. Sezonun başında “Ben artık farklı projeler yapmak istiyorum. Tekrar ‘Havuç’ olmak istemiyorum.” şeklinde bir açıklama yaparak Çocuklar Duymasın’a katılmayacağını belirten Furkan Kızılay’ın, Birol Güven’in açıklamasından sonra kararını değiştirip yeniden diziye döneceği düşünülmüştü.

Furkan Kızlay’dan Havuç açıklaması

Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın’a döneceği şeklindeki haberlere sosyal medya hesabından kendi fotoğrafı ile yaptığı bir paylaşımdaki açıklaması ile yanıt verdi. Kızılay, paylaşımına “Herkese merhaba aldığım pek çok sorudan sonra bu açıklamayı yapma gereği hissettim. Çocuklar duymasına geri dönmüyorum.’Havuç çocuklar duymasına geri dönüyor’ haberinin benimle bir alakası yoktur.” şeklinde açıklama yazdı.

Havuç kim olacak?

Furkan Kızılay’ın paylaşımı ve Birol Güven’in açıklamasının üzerine akıllara “Havuç’u başka biri mi oynayacak?” sorusu geldi.

İşte Furkan Kızılay’ın konu ile ilgili açıklama yaptığı o paylaşımı…

Furkan Kızılay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler