Ana SayfaDizilerSurvivor'da büyük kavga! Yarışmacılar birbirine girdi!

İlgili Postlar

Survivor’da büyük kavga! Yarışmacılar birbirine girdi!

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana heyecanlı anlara sahne olan Survivor’un ilk kavgası çıktı. Survivor 2018’in ödül oyununda yarışmacılar birbirine girdi. Survivor’da gerginlik şimdiden hat safhada. Detaylar haberimizde…

Survivor 2018’de kavga çıktı!

Survivor 2018’in ilk kavgası gerçekleşti. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ödül oyunu sırasında Turabi Çamkıran ve Hakan Hatipoğlu’nun birbirine girdiği dikkat çekti. Biri ünlüler, diğeri gönüllüler takımında mücadele eden iki yarışmacının kavgasını nedeni henüz belli olmasa da, boyutunun son derece büyük olduğu görülüyor. Birbirinin üstüne yürümeye çalışan Turabi ve Hakan’ı, takı arkadaşları engellemeye çalışıyor.

Survivor’da bu akşam çetin bir mücadele var

Survivor 2018’in bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde, ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunu için mücadele edecek. nefes kesen bir yarış ile ödül oyunu oynayacak olan yarışmacıların, heyecanlı anlar yaşatacakları şimdiden belli. Survivor 2018 ünlüler ve gönüllülerin ödül oyunu mücadelesi, bu akşam TV8 ekranlarında olacak.

Survivor’da bir kavga daha

Survivor’ın son bölümünde yine bir tartışma vardı. Boyutları bu kadar büyük olmasa da tatsızlık yaşanmıştı. Bu defa başrolde Turabi Çamkıran, Adem Kılıçcı ve Nihat Doğan vardı. Konunun ‘güç’ olduğu tartışmada Turabi Çamkıran oyundaki eşleşmede dışarıda bırakılmasına tepki göstererek “Dışarda kalmamla iki puan gitti. Hilmi Cem, Murat ve ben en güçlüleriz.” demişti. Turabi’nin bu sözlerine Adem Kılıçcı “Sadece skorsal anlamda kaybettik ama mücadelemiz güzeldi. Turabi’nin dışarıda kalması erkekler olarak yanlış strateji yaptığımızı gösteriyor. Turabi ‘Biz güçlüler ben,Hilmi ve Murat’ demesi beni rahatsız etti. Neye göre güçlüsünüz? Benden kim güçlü? Daha oyunlar başlamadı toplam 3 tane oyun oynadık.” diye tepki göstermişti. Nihat Doğan ise, kendisinin oyunlarda, sporculardan daha önde geldiğini belirterek “Burada herkes güçlü. Ben buna karşıyım.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler