Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'ın yeni Havuç'unun kim olduğu belli oldu mu? Yanıtı haberimizde...

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’ın yeni Havuç’unun kim olduğu belli oldu mu? Yanıtı haberimizde…

Son bölümü ile izleyicilerine heyecanlı anlar yaşatan Çocuklar Duymasın dizisinin yeni Havuç’u kim olacak sorusu gündemde? İzleyiciler, daha önceden Furkan Kızılay’ın canlandırdığı Havuç karakterine kimin hayat vereceğinin yanıtını aramaya başladılar. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni Havuç’unun kim olduğu açıklandı mı? Yanıtı haberimizde…

Havuç, Furkan Kızılay değil

Çocuklar Duymasın izleyicileri, bir süredir dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Havuç’u kimin canlandıracağını merak etmeye başladı. Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın’ın başlamasına yakın “Ben artık farklı projeler yapmak istiyorum. Tekrar ‘Havuç’ olmak istemiyorum.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde dizinin yapımcısı Birol Güven’in sosyal medya hesabından “Havuç eve dönüyor. Çocuklar Duymasın’da Havuçlu günler başlıyor.” şeklinde yaptığı paylaşım, Furkan Kızılay’ın kararından vazgeçtiği ve Çocuklar Duymasın’a geri döneceği şeklinde yorumlanmıştı. Ancak, çok geçmeden ünlü oyuncu Furkan Kızılay sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Herkese merhaba aldığım pek çok sorudan sonra bu açıklamayı yapma gereği hissettim. Çocuklar duymasına geri dönmüyorum.’Havuç çocuklar duymasına geri dönüyor’ haberinin benimle bir alakası yoktur.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Çocuklar Duymasın’ın yeni Havuç’u kim?

Çocuklar Duymasın izleyicilerinin kafası iyice karışmışken “Çocuklar Duymasın’ın yeni Havuç’u kim olacak?” sorusu gündeme gelmişti. Dizinin yapımcısı ve senaristi Birol Güven, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak dizinin yeni Havuç’unun arkası dönük bir fotoğrafını paylaşmıştı. Fakat, kim olduğunu açıklamamıştı.

Çocuklar Duymasın’ın yeni Havuç’u dizide ilk kez göründü

Çocuklar Duymasın dizisinin 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, dizinin yeni Havuç’u ilk kez göründü. Ancak, yine arkası dönük olarak gösterildi. Çocuklar Duymasın izleyicileri, yeni Havuç’un kim olduğunun yanıtını arıyor. Sanıyoruz ki; sorunun yanıtı dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Furkan Kızılay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler