Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz Dizisi Nerede Çekiliyor?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kısa süre içerisinde ATV ekranlarının sevilen dizisi olan, reytingleri ilk yayınlandığı günden beri alt üst eden Sen Anlat Karadeniz dizisi büyük beğeni ile takip edilmeye devam ediyor. Osman Sınav’ın imzasını taşıyan Sen Anlat Karadeniz dizisinin hayranları tarafından nerede çekildiği ise merak konusu. Sen Anlat Karadeniz dizinin setiyle ilgili bilgiler haberimizde.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Nerelerde Çekiliyor?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav otururken, oyuncu kadrosunda ise güçlü isimler yer alıyor. Herkesin mükemmel oyunculuk yaptığı dizi, kısa zamanda en sevilen diziler arasında yer aldı. Her çarşamba ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinin hayranları ise dizinin nerede çekildiğini merak ediyorlar.

İsminden de anlaşılacağı üzere dizi Karadeniz Bölgesinde çekiliyor. Çok büyük çoğunluğu Trabzon Vakfıkebir’de çekilen dizinin bazı sahneleri Ordu sınırları içerisinde de çekiliyor. Trabzon’daki Kiraz, Lapazan, Mavura gibi yaylaların yanı sıra Mızraklı Su, Çatma Obası gibi yerlerin de çekim alanı olarak kullanıldığı Sümela Manastırı, Çal Mağarası, Ayasofya Müzesi gibi alanların zaman zaman karşımıza çıkacağı dizide Vakfıkebir ilçesindeki Soğuksu Mahallesi de set alanı olarak kullanılıyor. Kimi sahneler ise Sürmene ilçesinde geçecek. Dizide yer alan konak ise, Sürmene Kastel de bulunan Memiş Ağa Konağı‘dır

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Nerede Çekiliyor?
Sen Anlat Karadeniz Dizisi Nerede Çekiliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler