Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler Hakkında Merak Ettiğiniz Tüm Detaylar!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Hakkında Merak Ettiğiniz Tüm Detaylar!

2017’yi sondan yakaladı, başladığından beri her şeyiyle olay oldu. Konusu, entrikası, senaryosu, kalitesi, kıyafetleri, oyuncuları, hatta cheesecakeleriyle bile gündemden hiç düşmeyen Ufak Tefek Cinayetler için bir dosya hazırladık….

Ufak Tefek Cinayetler uyarlama mı? Orjinali hangi dizi diye merak edenler için başlayalım önce. Big Little Lies’a çok benziyor.

Tam uyarlama mı değil mi bilmiyoruz. Bizimkinin senaristi Meriç Acemi, yapım şirketi ise Ay Yapım.
Hatta Türkiye’de de ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ ismiyle uyarlanan Pretty Little Liars’a da.

Bizim dizimizin konusu ise şöyle; lise arkadaşı 4 kadının birbirleriyle hesaplaşmaları, geçmiş ve bugün arasında nasıl sıkışıp kaldıklarını anlatıyor. İlk bölümü de size böyle tane tane aktarmıştık.
Bizim dizimizin konusu ise şöyle; lise arkadaşı 4 kadının birbirleriyle hesaplaşmaları, geçmiş ve bugün arasında nasıl sıkışıp kaldıklarını anlatıyor.

Her şeyi olay demiştik. Gerçekten çekildiği yer bile Google’da en çok arananlar arasında. Sarmaşık isimli yer, her işlerini orada halledebildikleri bir dünya.

 

Hem de Arzu gibi bir annesi olmasına rağmen. Şaka şaka hakkını yemeyelim, 4 kadından hayatında gelişme gösteren tek kişi o. Muazzam bir anne, dehşet güzel bir kadın.
 Arzu bizim vicdanımız. Onunla beraber aldatma konusuna dikkat çekiliyor. Oya ve Serhan ilişkisi de bir ikilem yaratıyor haliyle.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler