Ana SayfaDizilerAdaya kim veda etti? Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

İlgili Postlar

Adaya kim veda etti? Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor’da ilk dokunulmazlık ödülü ve bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, nefes kesen mücadelenin sonunda kazanan kim oldu? İşte Survivor’ın ilk dokunulmazlık ödüllerinin kazananları…

Dokunulmazlık ödülünü kim kazandı?

TV8 ekranlarının nefes kesen mücadelelere şahit olan yarışma programı Survivor’ın ilk dokunulmazlık ödülü ve bireysel dokunulmazlık ödülü oyunu oynandı. Yarışmacılar, inanılmaz bir mücadeleye imza attılar. Ünlüler ve gönüllüler takımları arasında yapılan dokunulmazlık oyununun kazananı All Star takımı oldu. All Star, oyunu 10 – 3 kazandı.

Survivor konseyde neler oldu?

Acun Ilıcalı, “Bütün oyunlar yalan, bu oyun gerçek. Survivor’ın en önemli oyununa, kader oyununa, dokunulmazlık oyununa hoş geldiniz arkadaşlar. Bu oyun sizin Survivor’daki kaderinizi belirleyen oyun. Bir kişi veda edecek ve onun kim olduğunu bu oyun bize gösterecek. Gitseniz de gitmeseniz de takımınızın sayısı azalacak.” diyerek ödül oyununun önemini anlattı. Yarışmacılar, bir bir konuştular.

Cumali Akgül: Artık onları yenmemiz gerekiyor. Gerçekten yenmemiz gerekiyor. Beni aç bıraksınlar, yeter ki yenelim.

Sahra: Adamız yine bizde kaldı. Yatağımızı vermeye niyetli değiliz.

Merve: Talihsiz bir kaza yaşadım.

Damla: Atlet kızların çok iyi denmesinden çok sıkıldım. Parkurlara bakıp izleyeccek olursak ben kendimi yetersiz ve yavaş görmüyorum.

Nagihan: Takımca kazanmak beni mutlu ediyor. Fakat oynamadığım için kendimi yedek oyuncu gibi hissediyorum. Sakatlık psikolojisini oyun oynarak atlatabilirim.

Ümit Karan: Sen tek bacakla yarışıyorsun. Sen kendin dile getirdin. Biz dile getirmedik ki. Biz de seni korumya alıyoruz daha önemli oyunlarda kullanalım diye. O da kendi kendine kapris yaptı.

Turabi: Bizim takımdaki ve karşı takımdaki herkes kendini en iyi Survivor olarak görüyor. Gerçek yüzlerinin ortaya çıkması zaman alacak. Biz gönüllüler takımını çoktan yendik. Sadece onların haberi yok.

Yağmur: Karşı taraf sanki biz kazanmak için geldik diye düşünüyor. Bizim tarafta da bugün kaybettik bir daha kaybetsek bir şey olmaz diye düşünenler var.

Anıl: Birbirimize kenetlendik. takımdan kimseyi göndermek istemiyoruz.

Ramazan: Diğer oyunları unuttuk. Galibiyet serisine geçeceğiz.

Acun: Önemli oyuncunuz hakan sakat. Şu anda gözetim altında, durumu bir kaç gün içinde bulunacak.

Hilmi Cem: Keyifler yerinde. Altıda altı bir serimiz var. Bunu devam ettirmek istiyoruz.

Acun:Bu oyun konsantrasyon güç ve hız gerektiriyor. İlk turda dört erkek dört kız oynayacaksınız.

Survivor’da dokunulmazlık ödülünü kim kazandı?

Survivor’da haftanın en iyi performansı Ramazan’daydı. Alp Kırşan, dokunulmazlık kolyesini Ramazan’a verdi. Oyunda, topları ilk düşüren Cumali olunca dokunulmazlık kolyesi ile vedalaştı. Yağmur ve Melih de topları düşürünce, bireysel dokunulmazlık oyunun kazananı Funda oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler