Ana SayfaDizilerÇukur 17. yeni bölüm fragmanı: "İdris baba kendi oğlunu öldürmüş!"

İlgili Postlar

Çukur 17. yeni bölüm fragmanı: “İdris baba kendi oğlunu öldürmüş!”

Son zamanların en çok konuşulan dizileri arasında başı çeken Çukur’un 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, dizinin bu haftaki bölümünün de nefes kesen anlara sahne olacağı dikkat çekiyor. İşte Çukur dizisinin 17. yeni bölüm fragmanından dikkat çekici detaylar…

Çukur 17. yeni bölüm fragmanı

Çukur’un yeni bölüm fragmanında herkesin merak ettiği “Vartolu öldü mü?” sorusu yanıt buldu. Fragmanda, geçtiğimiz bölümün sonunda beyefendinin adamları tarafından vurulan ve bombalanarak yakılan Vartolu’nun cenazesi, adamlarının omzunda Çukur sokaklarında taşınıyor. Çukur sokaklarında “Vartolu Sadettin öldü” sözleri yankılanıyor. Vartolu’nun has adamı Medet, “Celasun’a “Ağayı koruyacağım dedin, ağa öldü!” diyerek silah doğrultuyor. Sultan, Vartolu’yu öldürdüğünü düşündüğü Yamaç’ın elini öpüyor ve “Oğlumun intikamını alan elleri öpüyorum.” diyor. Sena, bu anları hayret içinde izliyor. Ayağa kalkan Kasım, Paşa ile yüzleşiyor. Kasım, Paşa’ya “İdris baba kendi oğlunu öldürmüş, senin yüzünden!” diyor. Paşa, hayret içinde kalıyor. Oğlu Kahraman’ın mezarına giden İdris, “Baba oğlunun kokusunu unuttuğunda oğul ölürmüş.” diyor. Duygu dolu sahneler dikkat çekiyor. Çukur, bu akşam nefes kesen bir bölüm ile Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Çukur dizisinin son bölümünde neler olmuştu?

Çukur’un son bölümünde; Vartolu ve İdris Koçovalı birbirlerine karşı silah doğrultmuştu. Araya Yamaç girdi ve silahlar patlamamıştı. Yamaç, Vartolu’nun aldığı Emmi ve Paşa’yı kurtararak babası İdris’i engellemişti. İdris, oğlu Yamaç’a “Vartolu Çukur’dan 24 saat içinde gidecek!” emri vermişti. Yamaç, Vartolu’yu gitmeye ikna etmek için her yolu denemişti. Hatta, Vartolu’ya İdris’in oğlu olduğunu bildiğini açıklamıştı. Vartolu ve Yamaç, Vartolu’nun annesinin mezarı başında büyük bir düelloya tutuşmuştu. Saadet de Vartolu’yu birlikte gitmeye ikna etmeye çalışmıştı. Ancak, o bile başaramadı. Vartolu, “Ben Çukur’da öleceğim, son sözüm bu! Mezar taşıma yazdırırsın; öldür beni kardeşim, öldür.” demişti. Yamaç, Vartolu’ya “Merak etme, zaten Çukur’da öleceksin.” demişti. Kendisine verilen zamanın dolmasına rağmen Çukur’u hala terk etmeyen Vartolu ve Koçovalı’lar arasında çatışma çıkmıştı. Köşeye sıkışan Vartolu kaçmaya çalışırken, beyefendinin adamları geldi ve Vartolu’yu kurşun yağmuruna tuttu, sonra da arabasının içine bomba atıp patlattı. Vartolu, araçtan çıkamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler