Ana SayfaDizilerÇukur 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Çukur 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Çukur’un Çukur 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Çukur’un yeni bölüm fragmanında dikkat çekici detaylar var. Haydi hep birlikte yeni fragmanın detaylarını inceleyelim.

Çukur 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

SHOW TV ekranlarının usta oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesi ile dikkat çeken rekortmen dizisi Çukur’un 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, geçen bölümün sonunda Koçovalı’lar ile çatışmaya giren ve kaçmaya çalışırken arabasının içinde beyefendinin adamları tarafından vurulan ve bomba patlatılarak öldürülen Vartolu’nun cenazesi adamlarının omzunda taşınıyor. Vattolu’nun has adamı Medet, Celasun’a “Ağayı koruyacağım dedin, ağa öldü!” diyerek silah doğrultuyor. Gerilim iyice tırmanırken, Sultan, oğlu Kahraman’ın intikamını aldığını düşündüğü Yamaç’ın elini öpüyor. Sena, bu anları hayretle izliyor. Vartolu’nun ölümü sonrası oğlu Kahraman’ın mezarı başına giden İdris Koçovalı, “Baba oğlun kokusunu unuttuğunda oğul ölürmüş! Senin yüzünden.” diyor. Bu anlar yürek burkuyor. Hayata dönen Kasım, Koçovalı’nın adamı Emmi’ye “İdris baba kendi oğlunu öldürmüş!” diyor. Çukur, yine nefes kesen bir bölüm ile bu akşam SHOW TV ekranlarında yayınlanacak.

Çukur’un son bölümünde neler olmuştu?

Çukur dizisinin geçtiğimiz hafta Pazartesi günü yayınlanan bölümünde, Vartolu ve İdris Koçovalı birbirlerine silah doğrultmuştu. Araya Yamaç’ın girmesi ile silahlar patlamamıştı. Vartolu’nun aldığı Emmi ve Paşa’yı kurtaran Yamaç, babası İdris’i engellemişti. İdris Koçovalı, Yamaç’a “Vartolu Çukur’dan 24 saat içinde gidecek emri vermişti. Yamaç, Vartolu’yu gitmeye ikna etmek için her yolu denemişti. Sonunda, Vartolu’ya İdris’in oğlu olduğunu bildiğini açıklamıştı. Vartolu ve Yamaç, Vartolu’nun annesinin mezarı başında büyük bir düelloya tutuşmuştu. Saadet de vartolu’yu ikna etmeye çalışmıştı. Ancak, o da başaramadı. “Ben Çukur’da öleceğim, son sözüm bu! Mezar taşıma yazdırırsın; öldür beni kardeşim, öldür.” diyen Vartolu’ya Yamanç “Merak etme, zaten Çukur’da öleceksin.” demişti. Kendisine verilen zamanın dolmasına rağmen Çukur’u terk etmeyen Vartolu ve Koçovalı’lar arasında büyük bir çatışma çıkmıştı. Köşeye sıkıştığını anlayan Vartolu kaçmaya çalışırken, beyefendinin adamları geldi ve Vartolu’yu kurşun yağmuruna tuttu. Ardından, arabasının içine bomba atıp patlattılar. Bu anlar hayretle izlenmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler