Ana SayfaDizilerSiyah İnci Final Bölümünde Neler Yaşandı? İşte, Siyah İnci 20. Bölüm Özeti...

İlgili Postlar

Siyah İnci Final Bölümünde Neler Yaşandı? İşte, Siyah İnci 20. Bölüm Özeti ve Özel Görüntüler…

Siyah İnci geçtiğimiz perşembe akşamı ekranlara son bölümüyle veda etti. Star TV’de yayınlanan dizi film, iddialı başlasa da reytinglere yenik düşünce 20. Bölümüyle final kararı alındı. Başrollerini Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman‘ın paylaştığı dizi film; peki, nasıl final yaptı? Son bölümünde neler yaşandı? Oldukça merak edildi…Dizi filmin son bölümünde neler olduğunu sizler için araştırdık. İşte, Siyah İnci’nin final bölümüne ait özet ve özel sahneler, detaylarda sizlerle…

Kenan ve Hazal Aşkının Önünde Hiçbir Engel Kalmaz!

Siyah İnci’nin 20. ve son bölümünde; Hazal, Kenan’ı arabasıyla kaçırır ve son sürat sürerken ona karşı olan duygularını açar. Kenan ise Hazal’ın geçmişte kendisine yaşattıklarını anlatarak onunla yüzleşir. Hazal, sonunda neden Vural’la evlenmek zorunda kaldığını Kenan’a itiraf eder. Böylelikle, Kenan ve Hazal’ın önünde hiçbir engel kalmamıştır.

Kenan ve Irmak boşanma kararı almıştır. Irmak, Cenevre’ye gitmeden önce Kenan’la son kez dostça yemeğe çıkmak ve geceyi teknede geçirmek istemiştir. Kenan, Irmak’ın bu isteği karşısında ne yapacağını bilemese de kabul etmiştir. Tabi; sabah tekneye, kurabiye getiren Hazal, gördüklerinden hiç hoşnut olmasa da yine de Kenan’a olan aşkına gölge düşmemiştir.

Vural ve Ebru’nun Maskesi Düşer…

Vural ise her daim Hazal’ı kontrol etmektedir ve ayrılmış olsalar da her fırsatta Hazal’dan vazgeçmediğini belli etmektedir.

Vural’ın; Naz’ı öldürdüğü görüntüler, Kenan ve Aziz’in eline geçince daha saplantılı hale gelen Vural, Hazal’ı kaçırmıştır. Polis, Vural’ın peşine düşer ve yerini tespit eder. Vural, Hazal’ı silahla rehin aldığı esnada silah sesi duyulur. Vurulan; Hazal mı, Vural mı? Belirsizliğini korurken, her ikisinde de can kaybı olmamıştır.

Sinan’ın; eşi Defne ile tek celsede boşanması, Ebru’nun çok işine gelmiştir. Sinsi planlarına bir yenisini ekleyen Ebru, Sinan’dan bebek beklediğini itiraf eder. Sırf dikkat çekmek, ilgi görmek için intihar etmiş numarası yapan Ebru’ya ve bebeğe, Sinan acımıştır. Sinan; kendisi de dahil hiç kimse memnun olmasa da Ebru’yu geçici olarak yaşadığı eve yerleştirir.

Siyah İnci Dizisi Son Bölüm Son Dakika…

Canan’ın cinayetini üstlenen Ahmet, sonunda cinayeti Ebru’nun işlediğini Kenan’a itiraf eder. Ebru; polis tarafından tutuklanırken, Vural ise tımarhaneye kapatılmıştır.

Hazal ve Kenan ise güzel bir düğünle dünya evine girer. Siyah İnci dizisinin son bölümünde; adalet artık yerini bulmuş ve sevenler mutlu sonla kavuşmuştur.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler