Ana SayfaÜnlülerKardeşini aklamak için Müge Anlı'ya koştu, Balçiçek İlter teşekkür etti

İlgili Postlar

Kardeşini aklamak için Müge Anlı’ya koştu, Balçiçek İlter teşekkür etti

Balçiçek İlter’le Olay Yeri programında bir aydır aranan 17 yaşındaki kayıp Ecem olayında yeni gelişmeler yaşandı. İlter’in programından sonra Müge Anlı’nın programına giden Sultan hanım, kardeşini aklamaya çalıştı. Anlı, prim vermeyince İlter’den teşekkür aldı. İşte detaylar…

Star TV ekranlarında Balçiçek İlter’in sunumu ile yayınlanan Balçiçek İlter’le Olay Yeri isimli programda, yaklaşık olarak bir aydır 17 yaşındaki kayıp Ecem aranıyor. Olay, genç kızın babası Gökhan Balcı ve üvey annesi Öznur Hanım’ın programa katılımı ile çözülmeye çalışılıyor.

Kayıp Ecem’e ne oldu?

Kayıp genç kız Ecem’in annesi Esra Hanım’ın, kızının kaybolmasından bir hafta sonra intihar etmesi şoke ederken, iddialara göre genç kız en son, annesinin imam nikahlı eşi Süleyman K. ile buluşmuştu. Kaybolmadan önce son mesajını erkek arkadaşına gönderen Ecem, mesajında “Süleyman Amca geldi, aldı beni, define çıkmış, zengin olduk. İşler vardı ya o iş olmuş, taç gösterecekmiş bana” diye yazmıştı. Defineci olduğu iddia edilen Süleyman K.’nin evinde müzeden çalınmış olduğu belirtilen tarihi eser de çıktı. Bunun yanı sıra evinde uyuşturucu madde de bulunduruyordu. Emniyetten alınan bilgilere göre Süleyman K., bu suçlar yüzünden şu anda cezaevinde.

Kardeşini aklamak için Müge Anlı’ya koştu

Süleyman K.’nin ablası Sultan Hanım, Olay Yeri programına katılarak kardeşi hakkında konuşulan hiçbir şeyi ve suçlamaları kabul etmedi. Aksine Ecem’in, annesi Esra Hanım’a kötü davrandığını iddia etti ve kardeşinin bu işte parmağı olmadığını ifade etti. Bu konuşmalarının ardından bir daha da Balçiçek İlter’in programına katılmadı. Sultan Hanım, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı ve kardeşi Süleyman K.’yi aklamaya çalıştı. Ayrıca, Ecem’in babası Gökhan Bey’i suçlayıcı şekilde konuştu. Müge anlı ise, olaya prim vermedi.

Balçiçek İlter’den Müge Anlı’ya teşekkür

Balçiçek İlter ise, programının canlı yayınında, ortaya atılan iddiaları kendilerinin uydurmadığını ifade etti ve canlı yayında Müge Anlı’ya aileye prim vermediği için teşekkür etti.

Kayıp Ecem öldü mü?

Balçiçek İlter’le Olay Yeri ekibinin emniyetten aldığı bilgilere göre; uzun süredir kayıp olan Beşiktaşlı Ecem’in öldürülüp, gömüldüğü iddia edildi. Bu iddia, Ecem’in babası Gökhan Balcı ve stüdyodaki seyircileri gözyaşlarına boğdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler