Ana SayfaÜnlülerTanyeli, çocuğunun babasının kocası olmadığına karar veren hakime isyan etti!

İlgili Postlar

Tanyeli, çocuğunun babasının kocası olmadığına karar veren hakime isyan etti!

Ünlü oryantal Tanyeli, geçtiğimiz günlerde mahkeme tarafından verilen çocuğunun eski eşinden olmadığı kararına isyan etti. Karara itiraz eden Tanyeli, “Ortada DNA testi yok. Bu adaletsizliği hakka teslim ediyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Tanyeli, “oğlu babasından değil” kararına ateş püskürdü

Oryantal Tanyeli ve eski eşi Yusuf Uğur Sadıkoğlu arasında sekiz yıldır süren ‘babalık davası’ geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Mahkeme, Tanyeli’nin oğlu Taylan’ın, eski eşi Yusuf Sadıkoğlu’ndan olmadığına karar verdi. Tanyeli, hakimin bu kararına ateş püskürdü.

Hakka teslim ediyorum

Sosyal medya hesabından mahkemenin kararı hakkında açıklama yapan Tanyeli, DNA testi yapılmadığını iddia ederek “Bu adaletsizliği hakka teslim ediyorum. Yusuf Sadıkoğlu’nu kandırmadım. Ortada zaten bir test yok. Hayat, hak ve hukuk hiç adil değil. Ben yine susacağım, siz isterseniz bu her şeyi çok bilen kimliğinizle beni linç edin” dedi.

DNA testi yok

Tanyeli’nin avukatı Orhan Erol Müezzioğlu da, “Gerekçeli kararın tebliği sonrası, üst mahkemeye taşınacak ve son kararı yine yargı verecektir. Ortada yapılan bir DNA testi yoktur” şeklinde açıklama yaptı.

Hiç mi utanmıyor?

Tanyeli, yıllar önce konuyla ilgili verdiği bir röportajında “O, 14 yaşında hayatımı mahvetti. Anne olduğumda vücudum bile gelişmemişti. Biz 6 yıl bilfiil beraber yaşadık. Rüştümü ispatlayınca da evlendik. Hiç mi utanmıyor? Yıllar sonra kendi oğluna böyle bir dava açabiliyor? Taylan onun öz oğlu yahu!” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler