Ana SayfaÜnlülerKadir İnanır'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı, şimdi yoğun bakımda!

İlgili Postlar

Kadir İnanır’dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı, şimdi yoğun bakımda!

Usta oyuncu Kadir İnanır’dan kötü haber! Gece saatlerinde aniden rahatsızlanan İnanır hemen hastaneye kaldırıldı. Apar topar ameliyata alınan Kadir İnanır, şimdi yoğun bakımda. Detaylar haberimizde…

Kadir İnanır’dan kötü haber!

Yaşilçam’ın efsane isimlerinden biri daha kötü haber ile yürekleri dağladı. Usta oyuncu Kadir İnanır’dan kötü haber geldi. Gece saatlerinde fenalaşan İnanır, hastaneye kaldırıldı. Şimdi yoğun bakımda tedavi görüyor.

Kadir İnanır’ın beynine pıhtı attı!

Kadir İnanır, gece saatlerinde beynindeki pıhtı atması nedeniyle  İstanbul Fulya’da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk kontrollerinden ardından Prof. Dr. Yunus Aydın tarafından ameliyat edilen İnanır, tedbir amaçlı yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Kadir İnanır yoğun bakımda tedavi ediliyor

Apar topar ameliyat edilen Kadir İnanır’ın hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Bu haber, sevenlerinin yüreğine su serpti.

kadir İnanır’ın ailesi ve yakınları, kötü haber ile adeta yıkıldı. Şimdi gözler, gelecek iyi haberlerde.

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Kadir İnanır, hafızalara rol aldığın unutulmaz filmler ile kazındı. İnanır, sanat hayatında Selvi Boylum Al Yazmalım, Tatar Ramazan, Bir Yudum Sevgi, Ölüm Yolu, Fırtına, Elveda Katya, Emanet, Kavgamız, Katırcılar, Bitirimler Sosyetede, Üç Arkadaş, Karılar Koğuşu, Son Cellat, Acılar Paylaşılmaz, Hüzün Çemberi, Yedi Uyuyanlar, Umut Hep Vardır, Film Bitti, Bedel, Ah Gardaşım gibi birçok filmde baş rolde oynadı, daha birçok filmde rol aldı, birçok televizyon dizisinde de rol aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler