Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da ilk! Kadın ve erkek yarışmacılara ayrı barakalar

İlgili Postlar

Survivor’da ilk! Kadın ve erkek yarışmacılara ayrı barakalar

Yayınlandığı her sezon değişiklikler yapan Survivor tarihinde bir ilk gerçekleşti. Survivor’ın bu sezonunda kadın ve erkek yarışmacılar için ayrı ayrı barakalar yapıldı. Bu detay, izleyicinin gözünden kaçmadı. Detaylar haberimizde…

Survivor’da bir ilk

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı TV8 ekranlarında yeni sezonu ile yayınlanmaya başlayan Survivor 2018 All Star, daha ilk günden fırtınalar estirdi. Sezona bomba gibi bir giriş yapan Survivor’da, her yıl olduğu gibi bu yıl da yenilikler vardı.

Survivor’da kadın ve erkeklere ayrı barakalar

Survivor’ın şimdiye kadarki sezonlarında kadın ve erkek yarışmacılar aynı barakada birlikte kalıyorlardı. Bu defa, ayrı ayrı barakalar yapıldı. Bu yenilik, Survivor 2018 All Star izleyicilerinin dikkatinden kaçmadı.

Acun Ilıcalı yarışma alanına motosiklet ile geldi

Survivor, 2018 sezonuna bomba gibi başladı. Daha ilk bölümden reyting listesinde fırtınalar estiren yarışmanın ilk bölümünde Acun Ilıcalı yarışma alanına son model bir motosiklet ile geldi. Acun Ilıcalı, moto şovuyla nefes kesti. Survivor’a iddialı bir giriş yapan Acun Ilıcalı, bu sezonun da bomba gibi geçeceğinin sinyalini verdi.

Acun Ilıcalı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler