Ana SayfaDünyaBu Instagram Paylaşımı Beyonce'i Tahtından İndirdi

İlgili Postlar

Bu Instagram Paylaşımı Beyonce’i Tahtından İndirdi

Pop yıldızı Beyonce Instagram’da takipçi sayısı ve yaptığı paylaşımlarının beğenilmesiyle, uzun bir süredir sosyal medyada da popülerliğiyle, ilk sırada bulunan ünlüler arasında yer alıyordu. Ünlü pop yıldızı, ne yazık ki birkaç gün önce tahtını Kylie Jenner’e bırakarak ikinci sıraya düştü.

Bu Instagram Paylaşımı Beyonce'i Tahtından İndirdi

Dünyaca ünlü ABD’li pop yıldızı Beyonce; ikiz bebeklere hamile olduğunu açıklayan hamilelik fotoğrafını paylaşarak, Instagram’da 11 milyon kişi tarafından beğenilmiş ve rekor kırmıştı.

Bu Instagram Paylaşımı Beyonce'i Tahtından İndirdi

Ünlü pop yıldızı; bu paylaşımıyla, Selena Gomez’in paylaşım ve beğeni rekorunu geçerek birinci olmuştu. Fakat; Beyonce, bu paylaşımıyla zirvede kalmanın keyfini çok fazla çıkaramadı ve geçtiğimiz günlerde, yerini ABD’li reality show yıldızı Kylie Jenner ve bebeği Stormi’ye bıraktı.

Bu Instagram Paylaşımı Beyonce'i Tahtından İndirdi

Kim Kardashian‘ın üvey kardeşi ve Kendall Jenner’in küçük kardeşi olan Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde ilk kez Intagram’da kızı Stormi’nin fotoğrafını paylaştı. Instagram’da 103 milyon takipçisi olan Kylie’nin bu paylaşımı; bir günde 15 milyondan fazla kişi tarafından beğenilerek yeni bir Instagram rekoruna imza attı. Kylie Jenner ve Travis Scott çiftinin kızları Stormi Webster’ın ilk paylaşılan fotoğrafı; ayrıca, 1 milyondan fazla yorum aldı. İşte; Jenner’ın, kızı Stormi’nin minik elinden tutarak çektirdiği ve rekor kırdığı fotoğrafı…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler