Ana SayfaDedikoduDünyaca Ünlü Şarkıcı Selena Gomez ve Yalnızlık İtirafı

İlgili Postlar

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Selena Gomez ve Yalnızlık İtirafı

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Selena Gomez ve Yalnızlık İtirafı

Instagram da 125 milyon takipçiyle “en çok takip edilen insan” olan Selena Gomez, Business of Fashion magazine’ e verdiği röportajda; Aslında yapayalnız olduğunu itiraf etti.

Dünya müzik piyasasının ve Hollywood yıldızlarının dünyasında özellikle son zamanlarda ünlülerin ünlü kankalarıyla paylaştığı fotoğraflar ortada. Ancak gördükleriniz sandığınız kadar masum değil. Sosyal medyada güçlerini birleştiren ünlü isimlerin aslında birbirleriyle hiç anlaşamadıkları herkesin dilinde. İşte arkadaşlıklarının sahte olduğu söylenen o isimlerden Instagram’ ın en çok takip edilen insanı; Selena Gomez:

Selena Gomez,  Business of Fashion magazine’e kendisi ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu:
”Dışarı çıktığımda birçok kişiyi tanıyorum. Herkesle konuşuyorum fakat hepsine güvenmiyorum. Herşeyimi rahatlıkla paylaşabildiğim 3 kişi var bu dünyada. Dostluk gerçekten de zor bir kavram. Herkesle yakalanmıyor.”

Aslında dostlukları yalanmış

Sık sık birlikte gördüğümüz Hollywood ünlülerin dostluklar meğer yalanmış.

 

Selena Gomez ve Kendall Jenner
Selana’nın röportajını okuyunca haksız olmadığını kolayca anlayabiliyoruz. Gomez bir dönem, Kendall ile sıkı bir kankaydı. Tabi Selana’nın eski sevgilisi Justin Bieber ile samimi fotoğraflarını paylaşıp ardından Hailey Baldwin ile aralarını yapmasına kadar. İkili hala arkadaş olduklarını söylese de eski samimiyetleri olmadığı paylaşımlarından ortada. Aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ünlüler dünyasının ne kadar büyük yalnızlıklar yalanlar ve sahte davranışlar içinde olduğunu, zaman zaman ünlüler açıklama yaparken en son bu açıklamayı Selena Gomez’ den duymuş olduk bir kere daha..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler