Ana SayfaÜnlülerKendall  Jenner'ın Aynı  Anda İki Sevgilisi mi var?

İlgili Postlar

Kendall  Jenner’ın Aynı  Anda İki Sevgilisi mi var?

Kendall  Jenner’ın Aynı  Anda İki Sevgilisi mi var?

Dünyaca ünlü model adından sıkça söz ettiren genç yıldız Kendall Jenner’ın iki isimle aynı anda ilişki yaşadığı iddia edildi.

 

Kardashian/Jenner  ailesinin süper model üyesi Kendall Jenner,  geçtiğimiz aylarda rapçi ASAP Rocky ile görüntülenmişti. Magazin dünyasını epey çalkalamıs olan bu görüntüler günlerce konuşulmuş, acaba sevgili mi oldular sorusunu gündeme taşımıstı.. Henüz bu haber sıcaklığını korurken, hala tartışılıyorken, ünlü top model şimdi de başka bir ünlü genç yıldız ile yakalandı..

 

21 yaşındaki Jenner, son iki haftadır ise NBA yıldızı Blake Griffin ile beraber objektiflere takıldı. Bu gelişmelerin ardından ünlü modele yakın bir kaynağın People dergisine yaptığı açıklama gündeme geldi. Geçtiğimiz haftadan bu yana Blake Griffin’le görüntülenen Jenner’ın, Rocky’nin ciddi bir ilişki istememesi nedeniyle NBA yıldızını Griffin’i tanımak için ona şans verdiği öne sürüldü. Ancak ünlü modelin, rapçi sevgilisi Rocky ile de görüşmeye devam ettiği iddia edildi. Magazin dünyasının kafasını oldukça karıştıran ünlü süper top model Kendall Jenner, hala net bir açıklamada bulunmadı.

 

Bütün bu gelişmelerin üzerine People dergisine açıklama yapan kaynak, “Kendall ile Blake son zamanlarda herkesin tahmin ettiğinden daha fazla vakit geçirmeye başladı. Birlikte çok eğleniyorlar ama ileride ciddi bir ilişki çıkar mı bilinmez” ifadelerini kullandı. Yakın zamanda süper top modelin açıklama yapıp yapmayacağını hep birlikte göreceğiz..

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler