Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı açıkladı: Gamze'nin Survivor hayatı bitti!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı açıkladı: Gamze’nin Survivor hayatı bitti!

Survivor Adası’nda beklenmedik gelişme. Bir süredir tedavi gören gönüllüler takımı yarışmacısı Gamze’nin akıbeti belli oldu. Gamze’nin durumunu açıklayan Acun Ilıcalı, Gamze’nin Survivor hayatının sona erdiğini açıkladı. Gamze’nin yerine yeni bir yarışmacı gelecek. Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı sakatlanan yarışmacılar hakkında açıklama yaptı

Survivor’ın eleme konseyine yarışmacıları üzen bir açıklama damgasını vurdu. Acun Ilıcalı, sakatlanan Hakan Hatipoğlu ve hastalanan Gamze ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gamze’nin Survivor hayatının bittiğini açıklayan Acun Ilıcalı, “Gamze’nin Survivor hayatı bitti. Kendisi Recep İvedik’te oynamıştı. Ama fiziksel olarak orasının film, burasının ise gerçek Survivor olduğunu anlamış oldu.” dedi. Hakan Hatipoğlu ile ilgili ise, “Hakan ile ilgili bilgi sahibi değilim. Müşahede altında.” dedi.

Survivor 2018’de adaya veda eden ilk isim belli oldu

Gamze’nin Survivor macerası sona erdi

Gamze’nin akıbeti hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, “Gamze doktor kontrolü altındaydı. Doktorumuz Metin Kuş, Gamze’nin Survivor’a devam etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Gamze’nin Survivor hayatı bitti. Kendisini biliyorsunuz Recep İvedik’ten hatırlıyoruz. Ama fiziksel olarak orasının film, burasının ise gerçek olduğunu anlamış oldu. Şu anda Survivor macerası Gamze için bitti. Önümüzdeki günlerde yerine yeni yarışmacı gelecek ve takıma dahil olacak.” dedi.

Hakan Hatipoğlu Survivor’a geri dönecek mi?

Acun Ilıcalı, oyun sırasında sakatlanan Hakan Hatipoğlu’nun akıbeti hakkında ise, “Hakan ile ilgili bilgi sahibi değilim. Müşahede altında. Survivor’a devam edip etmeyeceği henüz belli değil.” diye konuştu.

Survivor’da çok değerli bir doktorla çalışıyoruz

Survivor’da çok hassas oldukları sağlık kriterleri hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, “Survivor’da çok değerli bir doktorla çalışıyoruz. Kendisi benim de sağlığımı emanet ettiğim birisi. Doktorumuz Metin Kuş, bu konularda çok hassas. Tam olarak ikna olmadığı sürece izin vermiyor. Sağlık konusunda çok hassasız hiç bir risk almayacağız. Bir yarışmacı oynamak istemediğini söylediği anda oynamıyor. Doktorumuz oynayabileceğine inanıyorsa da yine oynamaz ama karşı takıma seçme hakkı veriyoruz bu durumda. Ama bunun nedeni yıllar önce aldığımız bir karar. Biz riski her türlü minimize edelim. Biz her türlü tedbiri bu yüzden alıyoruz. Kendisini iyi hissetmediğini söyleyen yarışmacı bizde hiç bir türlü yarışmaz.” dedi.

Gamze Aksu kimdir?

Hakan Hatipoğlu kimdir?

Acun Ilıcalı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler