Ana SayfaKimdirSurvivor Gamze Aksu kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Gamze Aksu kimdir?

Survivor All Star için nefesler tutulmuşken, yarışmanın başlamasına günler kala yarışmacıların kim oldukları akıllarda soru işareti oldu. Survivor gönüllüler takımında mücadele edecek olan Gamze Aksu kimdir? Gamze Aksu hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Gamze Aksu kimdir?

Survivor All Star çok yakında başlayacak. Yarışmacıların kim oldukları belli oldu. Gamze Aksu, Survivor All Star’da gönüllüler takımında mücadele edecek. Daha önceden de ekranlarda gördüğümüz Gamze Aksu kimdir?

Gamze Aksu, 1988 yılında dünyaya geldi. Aksu 1,75 boyunda ve 57 kilodur. Henüz üç yaşındayken artistik jimnastiğe başladı. 14 yıl boyunca bu sporu yapmaya devam etti. Ardından, kule atlama sporu yapmaya başladı. İlerleyen yıllarda Modern Dans Bölümü’ne girdi. Ancak, sakatlandı ve Opera Bölümü’ne yatay geçiş yaptı.

Gamze Aksu, İzmir’de Paprika isimli grubu kurdu ve uzun süre bu grup ile şarkı söyledi. İzmir’de, İstanbul’da ve sahil bölgelerinde konserler verdi.

Gamze Aksu’nun Survivor rolü gerçek oldu

Gamze Aksu, Yalan Dünya isimli dizide konuk oyuncu olarak rol aldı. Bunun yanı sıra, kliplerde ve reklamlarda rol aldı. Gamze Aksu, son olarak Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 4 filminde Ebru karakterine hayat verdi ve bu rol ile ilk kez sinema filminde rol almış oldu. Gamze Aksu’nun rolü, şimdi gerçek oldu.

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı’nda yer alan Gamze Aksu’nun takım arkadaşları olan Birsen Bekgöz, Cumali Akgül, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Yiğit Markus Aral da bir o kadar hırslı ve iddialı yarışmacılar.

Survivor 2018 ne zaman başlayacak?

Her sezonu ilgi ile izlenen fenomen yarışma programı Survivor All Star 2018, 10 Şubat günü ilk bölümü ile TV 8 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler