Ana SayfaKimdirŞilan Makal kimdir?

İlgili Postlar

Şilan Makal kimdir?

Şilan Makal, 26 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Şuan 24 yaşında olan; güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken Şilan Makal, fanatik Galatasaraylı’dır. İkizler burcu olan Şilan Makal 1.74 cm boya ve kahverengi gözlere sahiptir. Şilan Makal, 56 kilodur. Şilan Makal’ın kendisinden küçük iki kardeşi daha vardır. Kürtçe bir ada sahip olan Şilan Makal’ın isminin manası dağ gülü, yaban gülü anlamına gelir.

Şilan Makal’ın aldığı eğitim

Şilan Makal, üniversite eğitimini: Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde okuyarak tamamladı. Oyuncu olmak isteyen Şilan Makal bunun üzerine Tuğçe Yıldırım’dan Uygulamalı Oyunculuk Eğitimi almıştır.

Şilan Makal’ın iş hayatı

Show Tv’de yayınlanan; başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Yeni Gelin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Dilan karakterini canlandırmaktadır.

Şilan Makal’ın yarışma tecrübesi

Şilan Makal 2015 yılında sunuculuğunu Öykü Serter’in, jüri üyeliğini ise Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu’nun yaptığı TV8 ekranlarında yayınlanan “İşte Benim Stilim” adlı yarışma programına Diyarbakır’dan katılmıştır.  Yarışmada güzelliği ve tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Şilan Makal jüri üyelerinin gözde isimlerinden biridir. Bunun yanı sıra Şilan Makal yarışmanın efsanevi isimlerinden olan Nur Bozar’a olan benzerliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor.
Şilan Makal’ın özel hayatı

Şilan Makal’ın sevgilisi olmadığı biliniyor. Hem magazin gündemi hemde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlara bakıldığında bu bilgi doğrulanır niteliktedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler