Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz ve Hande Erçel'in 'bazlama' tartışmasına Murat Dalkılıç da katıldı!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz ve Hande Erçel’in ‘bazlama’ tartışmasına Murat Dalkılıç da katıldı!

Kerimcan Durmaz ve Hande Erçel’in ‘bazlama’ tartışmasına Murat Dalkılıç da katıldı! Kerimcan Durmaz’ın, Hande Erçel’e söylediği “bazlama” sözü, Murat Dalkılıç’ı kızdırdı. Tartışmaya, Hande Erçel’in sevgilisi Murat Dalkılıç da dahil oldu. Ortalık karışıyor. Detaylar haberimizde…

Kerimcan Durmaz’dan Hande Erçel’e olay sözler: Bazlama!

Kerimcan Durmaz’dan Hande Erçel’e ‘bazlama’ yorumu

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in geçtiğimiz günlerde İngilizce konuştuğu bir videosu ortaya çıkmıştı. Bir anda sosyal medyada gündem yaratan videoya çok sayıda eleştiri gelirken, yorum yapan isimlerden biri de Kerimcan Durmaz olmuştu. Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Hande Erçel’in videosunun altına “ay gerçekten kusucağım bu bazlamadan” şeklinde bir yorum yazmıştı.

Kerimcan Durmaz kimdir?

İşte Kerimcan Durmaz’ın Hande Erçel’e ‘bazlama’ yorumu

Kerimcan Durmaz’ın Hande Erçel’e ‘bazlama’ yorumuna Murat Dalkılıç’tan tepki

Kerimcan Durmaz’ın Hande Erçel’e söylediği ‘bazlama’ sözünün ardından Murat Dalkılıç’tan hamle geldi. Dalkılıç, Kerimcan Durmaz’ı sosyal medyada engelledi. Ünlü şarkıcının ardından, Hande Erçel de Kerimcan Durmaz’ı sosyal medyada engelledi.

Hande Erçel kimdir?

Kerimcan Durmaz’dan karşı atak gecikmedi

Kerimcan Durmaz da Murat Dalkılıç ve Hande Erçel’in ardından hamle yapmakta gecikmedi. Durmaz, engellemelerin ardından sosyal medya hesabından “Ay kusanlar çıksın. Instagram’ım kasılıyor!” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Murat Dalkılıç kimdir?

Hande Erçel’in İngilizce konuştuğu videoyu Burak Altındağ “Hangi ünlü oyuncumuz İngiliz bir ev hanımını canlandırdığı rolüyle Oscar adayı” notu ile paylaşmıştı. Video, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler