Ana SayfaÜnlülerHakan Hatipoğlu'ndan Dolar Paylaşımı

İlgili Postlar

Hakan Hatipoğlu’ndan Dolar Paylaşımı

Survivor 2018’in başarılı yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, son günlerde yaşanan para piyasasındaki dalgalanmalar için ne dedi? Türkiye üzerinde oynanan oyunların nasıl bertaraf edileceğini düşünüyor? İşte Hakan Hatipoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımı ve konu hakkında tüm merak edilenler…

Hakan Hatipoğlu’ndan Survivor itirafı: Suni!

Yarışma Sayesinde Tanıdık

Televizyon ekranlarında ilk kez, katıldığı bir yarışma sayesinde tanıdığımız Hakan Hatipoğlu; geçtiğimiz seneler içinde ekranlarda hem oyunculuk, hemde sunuculuk yaptı. En son survivor 2018 ile ekranlarda gördüğümüz Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile döviz üzerinden Türkiye’ye oynanan oyunlara tepki gösterdi.

Amerika’nın Avrupa’da ki tek dostunun Fransa olduğunu söyleyen Hakan Hatipoğlu’nun dolar ile ilgili tespitleri ise şu şekilde oldu:

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Türkiye Şu An Anlık Bir Ekonomik Kriz Yaşıyor, Geçecek

“Türkiye şu an anlık bir ekonomik kriz yaşıyor, geçicek. Dünyanın Trump’a karşı açmak istediği bayrağı da en önde Türkiye taşıyacak gibi görünüyor. Yavaş yavaş tüm ülkeler cesaret alıp kral çıplak diyecek ve peşimize takılacaktır. Fransa hariç Avrupa’da kimse Trump’ı sevmiyor. Önemli olan iç barış. Siyasetten ve kutuplaşmadan uzak. Mesela bir haber gelse ve 3.hava alanı adını Atatürk Hava alanı koysa devlet. Bence bu bir başlangıç olur. Herkes devletine milletine daha da sahip çıkar tek vücut olur. İşte bizimle savaşamayacaklarını o zaman anlarlar.”

Hakan Hatipoğlu’nun Eşi Gizem Hatipoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler