Ana SayfaÜnlülerBerna Laçin'den dolar yorumu

İlgili Postlar

Berna Laçin’den dolar yorumu

Berna Laçin’den dolar yorumu. Geçtiğimiz haftalarda ‘Medine’ tweete nedeni ile zor günler yaşayan Berna Laçin, dolar paylaşımları ile gündeme geldi. Berna Laçin’in doların yükselişi ile ilgili paylaşımları haberimizde…

Hapsi istenen Berna Laçin’den açıklama geldi!

Berna Laçin’den dolar paylaşımları

Ünlü oyuncu ve sunucu Berna Laçin, doların aniden yükselişi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Laçin, farklı farklı yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi: “Çanta beğendim Perşembe, Cuma onun da fiyatı dolara göre güncellenmiş! Hadi çantadan vazgeçtik de yumurtayı zammını yemeye başladık mecburen”, “Uyumaya korkuyorum”, 3 gün önce bana deselerdi ki ‘3 gün sonra 5.50 olsun diye dua edeceksin’…”, “Sussam gönül razı değilsen söylesem tesiri yok… Ne kızarsanız kızın , dolar 5.50 ve artık gerçekten büyük bir endişe içinde olmak gerek… Gerçekten…”Kendi karnımızı doyuracak kadarını üretsek eskisi gibi, ele güne ihtiyaç duymadan kendi toprağımızın mahsülünü yesek… Kendi yağımızla kavrulabilsek… Keşke ah keşke…”, “Her konuya meraklıyımdır hayatta bir ekonomi ile hiç ilgilenmedim ve bilmek istedim onu da zorla öğretecek hayat belli ki!”, “Ne oldu da gece körü bu dolar fırladı gitti Allah aşkınıza biri anlatsın?”, “Dün gece rüyamda “başarabiliriz” “kendimiz üretmeliyiz” filan diye bağırırken uyandım! Hayırlara vesile…”, “Dövize endeksli güncellenen fiyatlardan sebep, hayvan yeminden cevize, buğdaya her şeyi dövizle dışarıdan aldığımızı da görmek ayrıca üzücü ! Köy yumurtası bile Dolar’a Euro’ya endeksliyse demek ki!”, “Ekmeklik buğdayında dövizle olduğunu biliyor musunuz”, “Hemen fiyat güncellemesi yapmayı bir de sektirin Yav! Anında zamlar koyuldu. Köy yumurtası bile arttı, yem 10 lira artmış o da dövizleymiş”

Berna Laçin Kimdir?

Medine tweeti ile çok konuşulmuştu

Berna Laçin, aylar önce ‘Medine’ tweete ile gündeme gelmiş, idam cezası hakkındaki düşüncelerini paylaşırken yaptığı paylaşımda yer verdiği “İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar,psikiyatrlar, psikologlar,toplum bilimciler ,hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez” şeklindeki ifadeler nedeni ile hakkında hapis istemi ile dava açılmıştı. Berna Laçin’i paylaşımının ardından eleştirenler de oldu, destek verenler de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler