Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den Ezan Molası

İlgili Postlar

İrem Derici’den Ezan Molası

İrem Derici’den ezan molası. Başarılı ve güzel şarkıcı İrem Derici, bir konser için gittiği Bodrum’da muhabirlerle röportajını neden yarıda kesti? Hayatında birisi var mı? Olursa bu kim olur? İşte İrem Derici hakkındaki haberimizin tüm detayları…

İrem Derici’den “Sabıka Kaydı” Albümü…

Birlikte Olduğumuz Algısını O Yarattı, Beni Kullandı

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Barış Murat Yağcı’nın bir televizyon programına bağlanarak söylediği “Argo konuşan kadınla aşk yaşayamam. İrem’in her cümlesinin sonu küfür. O birlikte olduğumuz algısı yarattı. Beni kullandı. El ele bile tutuşmadık” sözler üzerine sert bir çıkış yapan İrem Derici, “Ne argosu! Ben 6 yıldır neysem oyum. Açın Google’a sorun, hiç değişmedim. Hep aynıyım. Paralel evrende yaşananlar beni ilgilendirmiyor. Bazı kişiler kendi hayal dünyalarında yaşıyor. Orada ben yokum. Kokuşmuş konularla bana gelmeyin” diyerek konuyu kapatmıştı.

Murat Yağcı’dan İrem Derici’ye olay yaratan sözler: Herkesi kandırdı!

Ezanın Üzerine Konuşmayalım

Önceki gün Bodrum’da bir beach club’da sahne alan İrem Derici, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı. Bütün şarkılarına kendisini izlemeye gelenlerin eşlik etmesi, ünlü şarkıyı oldukça mutlu etti. Yeni çıkardığı albümden de  bazı şarkılar seslendiren ünlü sanatçı, sahneye çıkmadan önce muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Derici, ezan sesini duyunca muhabirlere “Ezan bitsin ondan sonra röportajımıza kaldığımız yerden devam edelim. Üstüne konuşmayalım” dedi. Ezanı dinleyen Derici, daha sonra röportajına kaldığı yerden devam etti.

İrem Derici kimdir?

Dışarı Çıkmıyorum

Evden çıkmadığını ve bu yüzden hayatında biri olmadığını söyleyen ünlü şarkıcı “Dışarı çıkmıyorum. Dışarı çıkmayınca yeni bir insanla tanışmıyorum. Kimseyle tanışmayınca bir flört durumu olmuyor. Benim şu an kargo getiren biri ya da sipariş getiren birine ilk görüşte aşık olmam lazım. Dışarıdan gördüğüm tek insan genelde, eve kargo ya da sipariş getiren kargocular ve kuryeler oluyor. O yüzden aşık olacak vaktim bile yok. Kimseyi görmüyorum zaten” diyerek kalbinin boş olduğunu belirtti.

Magazin muhabirlerinin, son günlerde sıkça konuşulan oyuncu Barış Mura Yağcı’nın sözlerini sorması üzerine güzel şarkıcı sessizliğini koruyarak cevap vermemeyi tercih etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler