Ana SayfaÜnlülerSet Çalışanlarından Talat Bulut'a Ret!

İlgili Postlar

Set Çalışanlarından Talat Bulut’a Ret!

Set çalışanlarından Talat Bulut’a ret! Set çalışanları, dizide Talat Bulut’u istemediği için bildiri yayınladılar. Çalışanlar neye tepki gösterdi? İşte haberimiz ile ilgili tüm merak edilenler…

Sette çalışan kostüm asistanını taciz ettiği iddialarıyla gündeme gelen Talat Bulut’un soruşturma sonrasında ‘takipsizlik’ kararına set emekçileri, yönetmen ve senaristlerden tepki geldi.

Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiasıyla başlatılan Talat Bulut hakkındaki soruşturma tamamlanmış, soruşturmada yeterince delil bulunamadığı için ‘takipsizlik’ kararı verilmişti. Sektörde çalışan set emekçileri, yönetmen ve senaristler ise bu karara tepki göstererek Talat Bulut’un dizide oynamaya devam edecek olmasını eleştirdi.

Talat Bulut Kimdir?

Diziye Devam Kararı  Tekrar Gözden Geçirilsin

Set çalışanları, tacize uğradığını söyleyerek Talat Bulut hakkında suç duyurusunda bulunan kostüm asistanı Özge Şimşek’e destek olarak hazırladıkları bildiride şu sözlere imza attılar:

“Tacize maruz kalan kadının başına geleni anlatması oldukça zordur; dışlanmaktan, suçlanmaktan, ciddiye alınmamaktan, aşağılanmaktan korkar! Tacizciyi ödüllendiren, mağduru cezalandıran bu açıkça adaletsiz tutumu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu cezasızlık kararı tacize uğrayan binlerce kadının cesaretini kıracak, sayısız trajedilere sebep olacak, benzer tavırları gösteren erkeklere ise cesaret verici bir emsal oluşturacaktır. Kostüm asistanı kadın arkadaşımızın yanında olduğumuzu belirtirken Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy’dan ve dizinin yayınlandığı kanal olan FOX TV yönetiminden Talat Bulut’un diziye devam etmesi kararını tekrar gözden geçirmesini istiyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler