Ana SayfaDizilerYasak Elma dizisinin çekimleri başlıyor! Talat Bulut olacak mı?

İlgili Postlar

Yasak Elma dizisinin çekimleri başlıyor! Talat Bulut olacak mı?

Yasak Elma dizisinin çekimleri başlıyor! Talat Bulut olacak mı? Dizinin oyuncu kadrosunda değişikliğe gidildi mi? Taciz iddiaları ile gündeme gelmesinin ardından aklanan ve diziye devam edeceği duyurulan Talat Bulut, dizinin kadrosunda yer alıyor mu? Yasak Elma’nın çekimleri ne zaman başlıyor? Detaylar haberimizde…

Sinemacılardan Talat Bulut İsyanı!

Talat Bulut’un Yasak Elma olayı

Fox TVekranlarında geçtiğimiz sezon yayın hayatına adım atan, kısa sürede sevilerek izlenen ve birbiri ardında gelen final haberlerine karşın mücadele ederek başarılı bir grafik yakalayan iddialı dizi Yasal Elma, yeni sezon için geri sayıma başladı. Dizinin yeni sezon çekimleri için hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

Talat Bulut Kimdir?

Talat Bulut rahat bir nefes aldı

Yasak Elma dizisinin sezon finali çekimleri sırasında gündemi derinden sarsan bir iddia ortaya atıldı. Dizinin set çalışanlarından biri, dizinin başrol oyuncusu Talat Bulut’un kendisini taciz ettiğini iddia ederek savcılığa başvurdu. Ancak, savcılık tarafından yapılan soruşturmadan iddiaları destekleyen bir bulguya rastlanmaması ile ‘takipsizlik’ kararı çıktı. İddiaların ardından zor günler yaşayan Talat Bulut, rahat bir nefes aldı.

Karara göre belirlenecek denilmişti

Talat Bulut hakkındaki iddialar gündeme geldiği sırada, ünlü oyuncunun dizideki akıbeti merak edilince yapımcı tarafından “Her iki tarafla da görüştüm. Bu çok ağır bir itham. Bu asla kabul edilir bir şey değil. Olay yargıya taşındı. Savcılık davaya ve soruşturmaya karar verirse Talat Bulut’la sözleşmeyi feshedeceğim. Kızımız isterse başka setimizde çalışabilir. Her zaman yanındayım.” şeklinde bir açıklama yaparak, kararını savcılığın kararına göre vereceğini ifade etmişti.

Yasak Elma’nın Talat Bulut kararı

Talat Bulut hakkındaki iddialara savcılıktan ‘takipsizlik’ kararı çıkınca yapımcı şirket yeni bir açıklama yayınlamış ve usta oyuncunun Yasak Elma dizisindeki akıbetini “Talat Bulut’un dizide devam edip etmeyeceği kararını savcılığın kendisi hakkında vereceği karara göre verecektik. Savcılık, Talat Bulut hakkında kararını verdi. Bu karar doğrultusunda biz yolumuza Talat Bulut ile devam edeceğiz.” şeklinde açıkladı.

Yasak Elma’nın Talat Bulut ile yollarına devam edeceğini açıklaması üzerine sevenleri rahat bir nefes alırken, diziye devam edeceği de kesinleşmiş oldu.

Yasak Elma dizisi çekimleri ne zaman başlıyor?

Yasak Elma dizisinin çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak. Talat Bulut’un da yer alacağı dizinin yeni sezon çekimleri için önümüzdeki hafta start veriliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler